ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η πρώτη του Περιστερίου με πολλά νέα πρόσωπα και με έναν πολύ ξεκάθαρο στόχο

Η πρώτη του Περιστερίου με πολλά νέα πρόσωπα και με έναν πολύ ξεκάθαρο στόχο
PERISTERI BC

Η δουλειά στο Περιστέρι για τη σεζόν 2024/25 ξεκίνησε και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (19/8) στο Ανδρέας Παπανδρέου.

Με στόχο, όπως δήλωσε ο Γιώργος Λιμνιάτης, οι παίκτες του να αποκτήσουν γρήγορα ταυτότητα και να παλεύουν για κάθε μπάλα, το Περιστέρι ξεκίνησε την Δευτέρα (19/8) την προετοιμασία του για τη σεζόν 2024/25.

Ο νέος προπονητής της ομάδας είχε στη διάθεσή του τους Βασίλη Ξανθόπουλο, Στέλιο Πουλιανίτη, Νεοκλή Αβδάλα, Βαγγέλη Ζούγρη, Σωτήρη Σταυρακόπουλο, Γιάννη Φύτρο, Τζορτζ Πάπας, Τόμπιν Κάρμπερι, Σι Τζέι Χάρις, Κρις Κόφι, Δημήτρη Παπαγεωργίου, Δημήτρη Τσουργιάννη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν στην Ελλάδα ο Τζάστιν Πάτον και ο Τζάρελ Έντι.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το ξεκίνημα της χρονιάς γιατί τους στόχους που είχαμε θέσει, όσον αφορά τους παίκτες, τα καταφέραμε και τους αποκτήσαμε. Είχαμε θέσει ως στόχο να πάρουμε καλούς παίκτες που να είναι και καλοί χαρακτήρες, γιατί το κλίμα και οι νοοτροπίες αποτελούν εχέγγυο μιας καλής πορείας" ήταν η ατάκα του Λιμνιάτη.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ