ΑΡΗΣ

Η προτροπή του Σούμποτιτς

Η προτροπή του Σούμποτιτς
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς στην επόμενη μέρα της απώλειας του 3-1 επί του ΠΑΟΚ στην σειρά των μικρών τελικών των πλέι οφ για τον Άρη φρόντισε το απόγευμα της Δευτέρας (06/06) να κάνει ξεκάθαρο στους παίκτες του πως ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Σλούκα στο μεθαυριανό πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς και της χρονιάς στο PAOK Sports Arena φρόντισε στην προβολή του βίντεο να συμπεριλάβει και την προτροπή του.

Περίπου μισή ώρα ήταν η προβολή του βίντεο με τα ουκ ολίγα αμυντικά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του Άρη απέναντι σε αυτούς του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να δεχθούν 91 πόντους και να γνωρίσουν την ήττα με 91-80.

Ο Σούμποτιτς ωστόσο λίγο πριν ολοκληρώσει ότι είχε να τους θέλησε να τους μεταδώσει την θετική του ενέργεια λέγοντάς του: " Έχουμε μπροστά μας ένα τελευταίο παιχνίδι για την σειρά και την χρονιά. Πάμε λοιπόν να το πάρουμε δίνοντας όλοι τον καλύτερό μας εαυτό".

Κι όσο για την περίπτωση του Σλούκα ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη μόνο με θαύμα θα μπορέσει να δώσει το παρών αφού το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε το πρωί επιβεβαίωσε την θλάση στο γαστροκνήμιο που είχε υποστεί στην διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού.

Τέλος στην διάρκεια του σημερινού μεσημεριού στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης έφθασε η κλήση σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή μετά τα όσα ανέφεραν στο φύλλο αγώνα οι τρεις διαιτητές του χθεσινού παιχνιδιού στο Αλεξάνδρειο με την απολογία να είναι προγραμματισμένη για αύριο και λίγο αργότερα η ανακοίνωση της τιμωρίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ