ΠΑΟΚ

Η Ρεάλ καλεί Σέκουλιτς

Η Ρεάλ καλεί Σέκουλιτς
Σέκουλιτς

Για την απόκτηση του Μπλάγκοτα Σέκουλιτς ενδιαφέρθηκε η πρωτοπόρος της ACB Ρεάλ Μαδρίτης

" Είναι ο μικρότερος από τους σκόρερ που ξεχωρίζουν στη διοργάνωση" ανέφερε χαρακτηριστικά την Τετάρτη το επίσημο site της διοργάνωσης για τον Σέρβο σέντερ του ΠΑΟΚ που όπως αποδείχθηκε εκτός όμως από τους... διοργανωτές έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τα προβλήματα στους ψηλούς που προέκυψαν στην ισπανική ομάδα μετά τον τραυματισμό του Ράτκο Βάρντα.

Η "Βασίλισσα" λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι ήδη έχει προχωρήσει σε σχετική κρούση προς τον εκπρόσωπο του Σέκουλιτς για την απόκτηση του 24χρονου άσου ως το τέλος της χρονιάς και αναμένονται εξελίξεις.

Σύμφωνα πάντα με αυτές φέρεται ο εκπρόσωπος του Σέκουλιτς φέρεται να έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που όμως από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάτι επίσημο – μέχρι στιγμής τουλάχιστον - στα χέρια τους.

Ο Σέκουλιτς υπενθυμίζεται πως εν Ελλάδι ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΚ, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Αμαρουσίου πριν έρθει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ κάνοντας πολύ καλή χρονιά.

Όσο τέλος για τα χρήματα που φέρεται η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Σέκουλιτς; Αυτά όπως έχει διαρρεύσει δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τα 150.000 ευρώ.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ