ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ σε επαφές με τον Ντάβις Μπέρτανς για να καλύψει το κενό του Γιαμπουσέλε, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα

Charlotte Hornets' Davis Bertans plays during an NBA basketball game, Friday, March 1, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Charlotte Hornets' Davis Bertans plays during an NBA basketball game, Friday, March 1, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στραφεί στην περίπτωση του Ντάβις Μπέρτανς (31 ετών, 2.08 μέτρα) για να καλύψει το κενό που άφησε ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, σύμφωνα με το σερβικό Sportske.

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε "τάραξε τα νερά" με την απόφασή του να πληρώσει τα 2/3 του buyout που έχει στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να μετακομίσει από την Ισπανία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να φορέσει την φανέλα των Φιλαντέλφια Σίξερς.

Μετά από την αποχώρηση του Γάλλου, οι Ισπανοί βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς στέρεψαν οι επιλογές "πρώτης γραμμής" στο ρόστερ τους.
Αναγκαίο, φυσικό και αναμενόμενο, η Ρεάλ να βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό του Γιαμπουσέλε, με το σερβικό Sportske να μεταφέρει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ντάβις Μπέρτανς (31 ετών, 2.08 μέτρα), που αποδεσμεύτηκε από τους Σάρλοτ Χόρνετς στις 6 Ιουλίου.

Προτεραιότητα του Λετονού είναι να παραμείνει στο NBA, ωστόσο η "ανομβρία" σε προτάσεις τον έχει οδηγήσει σε σκέψεις επιστροφής στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια. Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, το όνομά του συνδέθηκε και με την Παρτίζαν. Ο Μπέρτανς μετακόμισε από τη Μπασκόνια στους Σαν Αντόνιο Σπερς το 2016 και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (2019-2022), Ντάλας Μάβερικς (2021-2023), Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (2023/24) και Σάρλοτ Χόρνετς (2023/24).

Την περυσινή σεζόν, σε 28 παιχνίδια με τους Χόρνετς μέτρησε 8.8 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά 20.8 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ σε 15 ματς στην αρχή της περιόδου με τους Θάντερ κατέγραψε 2.9 πόντους, 0.7 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 6.3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ