EUROLEAGUE

Η Ρεάλ θέλει Μπουρούση

Η Ρεάλ θέλει να αποκτήσει τον Γιάννη Μπουρούση. "Σειρήνες" κι από το ΝΒΑ για τον διεθνή σέντερ

Οπότε είναι λογικό οι φήμες γύρω από το όνομα του να κυκλοφορούν πριν το τέλος της χρονιας και να παίζουν σε... πολλά ταμπλό.
Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποκτήσει τον Γιάννη Μπουρούση, ενώ οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 1.7 εκ. ευρώ!

Η "Βασίλισσα", άλλωστε, ρίχνει συχνά τα δίχτυα της στην ελληνική αγορά, όπως προκύπτει από την απόκτηση των Φώτση, Παπαδόπουλου, Πελεκάνου, αλλά και του Τζερεμάια Μάσεϊ που έπαιξε επί σειρά ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ δημοσίευμα από τη Λιθουανία αναφέρει ότι ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, βρίσκεται στις λίστες ομάδων του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα αναφέρονται οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι Ορλάντο Μάτζικ, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κι οι Μέμφις Γκρίζλις.

Η λογική αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο για να την παραμονή του Μπουρούση, ωστόσο, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, συμπέρασμα που προκύπτει από την απόπειρα της διοίκησης να τον "δέσει" πριν το τέλος της χρονιάς, η οποία όμως έπεσε στο κενό.






TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ