ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Ρεάλ θέλει Πάρκερ. Ο Ολυμπιακός;

Η Ρεάλ θέλει Πάρκερ. Ο Ολυμπιακός;
παρκερ

Η Ρεάλ θέλει τον Πάρκερ γράφει η As, την ώρα που το ερυθρόλευκο παζλ γίνεται άλυτο μυστήριο

Μετά τους Λαβρίνοβιτς και Βελίτσκοβιτς, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και τον Άντονι Πάρκερ και είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει έντονα. Μάλιστα, αυτό δείχνει και η πρόθεση των Ισπανών όπως αναφέρει η As να σταματήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ριμάντας Καουκένας, ώστε να κινηθούν προς τον Αμερικανό παίκτη των Τορόντο Ράπτορς, που έχει μείνει ελεύθερος.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται φυσικά ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και αυτός για τον Πάρκερ, αλλά τονίζεται πώς η εμπλοκή της Ρεάλ είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα. Θυμίζουμε, ότι δημοσίευμα ισραηλινών ΜΜΕ ήθελε τον Ολυμπιακό να έχει προτείνει στον Πάρκερ 10 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια. Ωστόσο, αυτό ήταν κάτι εντελώς εκτός πραγματικότητας.

Οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να δώσουν στον Αμερικανό πρώην παίκτη της Μακάμπι πάνω από 7-8 εκατομμύρια δολάρια, πεπεισμένοι ότι ο Πάρκερ δεν θα έχει ανάλογη πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ. Βέβαια, οι Μπόστον Σέλτικς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν δείξει να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σημείο κλειδί, όσο παράξενο και αν ακούγεται, είναι και η... οικογενειακή απόφαση του Πάρκερ, αφού η γυναίκα του θα παίξει ρόλο στην όποια μετακίνησή του. Μην ξεχνάμε, ότι ο Πάρκερ έμεινε επί χρόνια στην Ευρώπη για τη Μακάμπι και τώρα έχει επιστρέψει στην πατρίδα του, οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα ξαναπεράσει τον Ατλαντικό. Μην ξεχνάμε ότι έχει φτάσει και τα 34 χρόνια...

Το θέμα είναι τι αντίδραση θα έχει ο Ολυμπιακός στην εμπλοκή της Ρεάλ Μαδρίτης. Και στο φινάλε, πρέπει να δούμε αν όντως ο Πάρκερ είναι ο βασικός στόχος των ερυθρολεύκων. Σίγουρα οι ερυθρόλευκοι τον θέλουν, αλλά είναι τόσο έντονη η επιθυμία τους να τον αποκτήσουν; Κανείς δεν ξέρει.

Άλλωστε, το πώς θα συμπληρωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού παραμένει άγνωστο, αφού έχει τη δυνατότητα (αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα στην σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ) για έναν μόνο καινούριο Αμερικανό. Θα είναι στη θέση του "2" ή σε αυτές του πλέι μέικερ και του 4αριου; Με τον Ζήση να πηγαίνει στη Σιένα, το πλάνο έχει κάπως αλλάξει.

Παράλληλα η ύπαρξη του Ριμάντας Καουκένας, ο οποίος ενδέχεται να μην πάει τελικά στη Ρεάλ Μαδρίτης, δημιουργεί μια ακόμη λίστα ονομάτων για τη θέση του γκαρντ (όπου υπάρχει ο Χαλπερίν αυτή τη στιγμή), στην οποία βρίσκεται και ο Τράβις Χάνσεν. Δύσκολο το παζλ του Ολυμπιακού για φέτος και μένει να δούμε πόσο δυνατοί λύτες είναι οι ερυθρόλευκοι...










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ