ΑΡΗΣ

Η σειρά του Αργυρόπουλου

Η σειρά του Αργυρόπουλου
Σπένσερ

Μετά τη συμφωνία με Νέλσον η επόμενη κίνηση δεν αποκλείεται να είναι αυτή της απόκτησης του Αργυρόπουλου

Από την στιγμή που η περίπτωση του Γιώργου Αποστολίδη και ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό δεν προχώρησε στον Άρη στράφηκαν στον Νίκο Αργυρόπουλο.
Οι δύο πλευρές φαίνεται να βρίσκονται ήδη κοντά σε συμφωνία και όλα δείχνουν πως με την απόκτηση του Πατρινού πλέι μέικερ, πρώην του Πανελληνίου, θα κλείσει η συγκεκριμένη θέση.

Σε μια θέση όπου ήδη υπάρχουν οι Κίκι Κλαρκ και Άντον Γκαβέλ με τον διεθνή Μάριο Ματαλόν το πιθανότερο να δίνεται δανεικός στην ΑΕΛ όπως συνέβη και με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Όσο για τον Χρήστο Ταπούτο; Στο πρόσωπο του Έλληνα σμολ φόργουορντ ο Ιταλός τεχνικός του Άρη μπορεί να έβλεπε το συμπλήρωμα του Σον Μάρσαλ στην συγκεκριμένη θέση ωστόσο η περίπτωσή του φαίνεται πως δύσκολα θα προχωρήσει.

Ματσόν: " Δεν έκλεισε το ρόστερ"
Στο πως θα βοηθήσει ο Σπένσερ Νέλσον τον Άρη αναφέρθηκε ο Αντρέα Ματσόν που τόνισε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο η μία θέση κοινοτικού να μείνει ανοιχτή και να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

" Είναι ένας πολύ καλός αμυντικός, έχει το πνεύμα και την φιλοσοφία που ταιριάζει στον Άρη. Μπορεί να πασάρει αρκετά καλά παρότι είναι ψηλός, αλλά να κάνει και τους συμπαίκτες του καλύτερους", είπε ο Ιταλός κόουτς στο "Αθλητικό Metropolis".

Για το ρόστερ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου επισήμανε ότι: " Δεν είναι ακόμη γεμάτο, θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε 1-2 ή ακόμη και 3 παίκτες. Έχουμε ανοιχτή μια θέση κοινοτικού παίκτη, ίσως την κρατήσουμε ανοιχτή γα να τη χρησιμοποιήσουμε στην διάρκεια της χρονιάς".

Για το μπάτζετ και τους στόχους της ομάδας δήλωσε: " Αυτά μπορούμε να ξοδέψουμε κι αυτό κάνουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τον προγραμματισμό και την συνεργασία που έχουμε. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα με παίκτης που δεν γνωρίζουν ένας τον άλλον, να καταφέρουμε τα επόμενα 2 χρόνια να επιστρέφει ο Άρης στην Ευρωλίγκα. Να φτιάξουμε μια ομάδα ίδια με αυτή που πριν 2 χρόνια βγήκε στην Ευρωλίγκα. Θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου, τον χρειαζόμαστε δίπλα μας".

Για το πώς βρήκε τον Άρη στην επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας μετά από ένα χρόνο απουσίας τόνισε: " Σαφέστατα ο Άρης πέρυσι είχε καλύτερο μπάτζετ και καλύτερους παίκτες. Όταν επέστρεψα βρήκα καλή οργάνωση και καλή διοίκηση Πρέπει όμως να δουλέψουμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Από τη στιγμή που αλλάζει όλη η ομάδα δεν μπορείς να πετύχεις από την μία στιγμή στην άλλη τους στόχους σου.Θέλουμε χρόνο για να δουλέψουμε. Δεν άφησα κάτι στην μέση, επέστρεψα γιατί αγαπάω την ομάδα και την πόλη και μου αρέσει να δουλεύω", ενώ παραδέχθηκε ότι: " Θα παλέψουμε με αρκετές ομάδες για την 3η θέση, γιατί έχουν το επίπεδο έχει ανέβει και με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό".

Για τον κόσμο του Άρη ο Ματσόν δήλωσε: " Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Ακόμη και στις ήττες θα κοιτάμε να δώσουμε το 100%. Χωρίς κόσμο δεν υπάρχει η ομάδα και για αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θα προσπαθούμε να τον ικανοποιήσουμε με την προσπάθεια μας και τις εμφανίσεις μας. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα παλεύει και θα έχει καλή απόδοση".

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ