ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Σιένα λογικεύεται για ΜακΙντάιρ!

Η Σιένα λογικεύεται για ΜακΙντάιρ!
Μακινταιρ INTIME SPORTS

Εξελίξεις και μάλιστα θετικές ακούγονται στην υπόθεση ΜακΙντάιρ, με τη Σιένα να λογικεύεται αρκετά

Οι μέρες περνούν και με βάση το χρονοδιάγραμμα που είχαν θέσει στον Ολυμπιακό, πρέπει τις επόμενες μέρες να κλείσει τουλάχιστον η θέση του πλέι μέικερ, ώστε οι ερυθρόλευκοι να συνεχίσουν το σχεδιασμό τους (για ένα ακόμη δυάρι, πιθανότατα από την αμερικανική αγορά). Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι βρίσκονται διαρκώς σε κατάσταση ετοιμότητας για τα δύο μέτωπα που έχουν ανοίξει.
Το ένα είναι αυτό με τον Νέιτ Ρόμπινσον (και όχι με τον Ντέιβιντ Λι και ας λέει ο Μπαρτελστάιν τα... δικά του, τα οποία προκάλεσαν σοκ στις ΗΠΑ όπου διαβάσαμε τίτλο "τελικά δεν αστειεύονται αυτοί οι Έλληνες"), ο οποίος έχει την πρόταση του Ολυμπιακού στα χέρια του, η οποία φτάνει περίπου τα 4.5 εκατομμύρια δολάρια για κάθε χρόνο του διετούς συμβολαίου. Ωστόσο, η δική του περίπτωση είναι δύσκολη, έστω και αν προς το παρόν δύσκολα θα βρει ανάλογα χρήματα στο ΝΒΑ, αφού αυτή τη στιγμή το κασέ του είναι στα 2.8 εκατομμύρια δολάρια.

Όμως, κακά τα ψέματα, ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του πλέι μέικερ είναι ο Τερέλ ΜακΙντάιρ. Αυτόν θέλουν εδώ και μέρες οι ερυθρόλευκοι, γι' αυτόν περιμένουν να λογικευτεί ο Μινούτσι της Σιένα και να ρίξει τις απαιτήσεις του από τα 2 εκατομμύρια ευρώ και αυτός είναι ο παίκτης στο πλάνο που έχει ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν. Γρήγορος, σκόρερ, εξαιρετικός στη θέση του και ο καλύτερος των τελευταίων ετών στην Ευρωλίγκα.

Το βασικότερο; Θέλει να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και φαίνεται πως τα πράγματα πλέον πάνε καλύτερα. Η Σιένα φέρεται να έχει ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της αρκετά, κάτι που αν ισχύει φέρνει τον ΜακΙντάιρ κοντά στον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης είναι σύμφωνος με το ποσό που του προτείνουν οι Αγγελόπουλοι για δύο χρόνια συν τα μπόνους για τους τίτλους.

Ο μάνατζερ του ΜακΙντάιρ, Γκρεγκ Σπίτζερ, είχε... προβλέψει εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ίσως να βγει αληθινός, όπως βγήκαν οι δηλώσεις του στο SPORT 24, ότι ο πελάτης του θέλει να φύγει από τη Σιένα και πιέζει την κατάσταση, για να μετακομίσει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες ή ακόμη και ώρες σε αυτή την υπόθεση.

Αν τελειώσει θετικά του ΜακΙντάιρ ο Ολυμπιακός βάζει ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ του και οδεύει προς την ολοκλήρωσή του με παίκτη στη θέση 2. Εκεί, ονόματα ακόμη δεν έχουν προκύψει, μετά τη συμφωνία του Τράβις Χάνσεν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά λέγεται πως υπάρχουν συγκεκριμένα πλάνα και λίστες, γεμάτες με "εκπλήξεις".








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ