ΑΡΗΣ

Η σκυτάλη στον Μαυραϊδή

Η σκυτάλη στον Μαυραϊδή

Μετά τον Σαμ Μόλντροου η σκυτάλη των σημερινών (Τετάρτη, 30/08) αφίξεων των παικτών του Άρη πέρασε στον Νταν Μαυραϊδή. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Ο 23χρονος πλέι μέικερ ήταν ευδιάθετος παρά το υπερατλαντικό ταξίδι και έδειξε ανυπόμονος να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο υπό τις οδηγίες του νέου του τεχνικού Βαγγέλη Αλεξανδρή και θα έχει και γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

" Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που ήρθα στον Άρη. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία με την νέα μου ομάδα και γνωρίσω τους συμπαίκτες μου.

Είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Θέλω να παίξω πολύ καλή άμυνα. Ξέρω ότι η ομάδα έχει ταλέντο επιθετικά και αυτό είναι πολύ θετικό. Μου αρέσει να παίρνω πρωτοβουλίες και σουτάρω τόσο από κοντά όσο και από μακριά", τόνισε σε δηλώσεις του στον ΑΡΗΣ FM 92,8.

Σε ερώτηση για τους Σαμ Μόλντροου και Άντριαν Όλιβερ με τους οποίους θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί συμπαίκτης στον Άρη σχολίασε: " Τους ξέρω και πραγματικά είναι πολύ καλοί παίκτες. Έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και χαίρομαι που θα είμαστε συμπαίκτες".

Κι όσο για τους φιλάθλους του Άρη και την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν είπε: " Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό της ομάδας. Άλλωστε για αυτούς είμαστε όλοι εδώ.

Έχω δει τι μπορούν να κάνουν και είναι εκπληκτικό. Μπροστά σε αυτό τον κόσμο μπορείς να κάνεις πολλά και γιατί όχι να φέρεις και ένα πρωτάθλημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ