ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ

Η Σλοβενία θα αποσύρει την φανέλα με το Νο3 προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς

Ο Γκόραν Ντράγκιτς στο Ευρωμπάσκετ 2017
Ο Γκόραν Ντράγκιτς στο Ευρωμπάσκετ 2017 FIBA

Η Ομοσπονδία της Σλοβενίας ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει την φανέλα με το Νο3 προκειμένου να τιμήσει τον Γκόραν Ντράγκιτς για την προσφορά του στην εθνική ομάδα, αλλά και στο σλοβενικό μπάσκετ γενικότερα.

Η εθνική Σλοβενίας δεν θα έχει ποτέ ξανά παίκτη με τον αριθμό 3 στην φανέλα σε αγώνα της. Σε μία κίνηση που δείχνει πολλά για την λατρεία και εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπο του Γκόραν Ντράγκιτς, η σλοβενική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει την φανέλα με το Νο3 για χάρη του.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φιλικό προς τιμήν του NBAερ έχει ξεκινήσει, αφού είναι προγραμματισμένο για αύριο (24/8), με τους Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς να είναι ανάμεσα στους καλεσμένους. Και, μία μέρα νωρίτερα, έγιναν γνωστά και τα νέα, σε μία υπέροχη κίνηση από τους Σλοβένους, που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσουν τον σπουδαίο γκαρντ για την προσφορά του στην εθνική ομάδα, αλλά και στο μπάσκετ της χώρας γενικότερα.

Ο Ντράγκιτς κατά την διάρκεια της πορείας του στην εθνική Σλοβενίας φόρεσε τους αριθμούς 7, 9, 11 και 13. Από την στιγμή όμως που η FIBA αναίρεσε τον περιορισμό που ανέφερε ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να διαλέξουν έναν αριθμό από το 4 έως το 15, επέλεξε το Νο3 και με αυτό οδήγησε - παρέα με τον Λούκα Ντόντσιτς - την Σλοβενία στην κατάκτηση του EuroBasket 2017.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ