NBA

Η στιχομυθία του Τζέιλεν Μπράουν με τη σύντροφό του για τον Μπρόνι Τζέιμς: "Δεν είναι επαγγελματίας"

Η στιχομυθία του Τζέιλεν Μπράουν με τη σύντροφό του για τον Μπρόνι Τζέιμς: "Δεν είναι επαγγελματίας"
PRINTSCREEN

Πλάνα από το παιχνίδι των Λέικερς με τους Σέλτικς για το Summer League του NBA, εξέθεσαν τον Τζέιλεν Μπράουν μετά από τη στιχομυθία που είχε με τη σύντροφό του για τον Μπρόνι Τζέιμς: "Δεν πιστεύω ότι είναι επαγγελματίας", ανέφερε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ο Τζέιλεν Μπράουν έδωσε το "παρών" στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Σέλτικς για το Summer League του NBA, σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε και ο γιος του ΛεΜπρόν, Μπρόνι Τζέιμς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ κάθισε στις court seats του γηπέδου, μαζί με τη σύντροφό του - και πρώην του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ - Κίσρε Γκόντρεζικ. Σε ένα ατυχές γεγονός για τον Μπράουν, η κάμερα τον "έπιασε" να εκφέρει την άποψή του για τον Μπρόνι, σε στιχομυθία με την Κίσρε.

  • Μπράουν: - "Δεν πιστεύω ότι ο Μπρόνι είναι επαγγελματίας"
  • Κίσρε: - "Νομίζω ότι θα είναι στην ομάδα της G-League, σίγουρα"
  • Μπράουν: "Το ελπίζω, αλλά λόγω του ονόματός του θα μείνει με τους Λέικερς"

Μετά από το VIDEO που τον εξέθεσε, ο Τζέιλεν Μπράουν εξήγησε, με ανάρτησή του στο twitter, ότι ο Μπρόνι διαθέτει όλα τα "εργαλεία" για να έχει μια επιτυχημένη καριέρα:

"Είναι ευχάριστο να έχεις το γιο σου δίπλα σου στο NBA, αντικατοπτρίζει το μεγαλείο και τη διάρκειά σου (σ.σ. για τον ΛεΜπρόν). Ο Μπρόνι έχει όλα τα εργαλείο γύρω του για να πετύχει. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω την εξέλιξή του".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ