ΑΡΗΣ

Η συνάντηση του αύριο

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Για την Ιταλία αναχώρησε το πρωί ο Αντρέα Ματσόν χωρίς να έχει συναντηθεί με τον Θανάση Τζεβελέκη

Στη διάρκεια αυτής θεωρείται σίγουρο ότι θα συζητηθεί το αύριο της ΚΑΕ μετά την παραίτηση του Θανάση Τζεβελέκη από την προεδρία της ΚΑΕ χωρίς ωστόσο να αποκλείεται άρση της απόφασής του. Όπως και να έχει θα γίνει μία κουβέντα για την επόμενη μέρα της συγκεκριμένης κίνησης ενώ αναμένεται να οριοθετηθεί το μπάτζετ της νέας περιόδου.
Υπενθυμίζεται πως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης παραμένει η εταιρεία "ΓΕΝΕΣΙΣ" έχοντας στην κατοχή της ένα ποσοστό της τάξης του 61% του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ χωρίς βέβαια τα μέλη της να δείχνουν αποφασισμένα να επανέλθουν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, είχε συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Γιάννη Δαμιανίδη. Βασικό θέμα της συζήτησής τους η αυριανή γενικής συνέλευσης των μετόχων αλλά και το πώς έχει η κατάσταση την στιγμή αυτή.

Όλα δείχνουν πως το συνολικό μπάτζετ δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 1,2 εκ. ευρώ. Κι όσο για την πρόταση στον Δημήτρη Τσαλδάρη; Στον Άρη συνεχίζουν να τηρούν στάση αναμονής δεδομένης της επιθυμίας του Ματσόν για την παραμονή του.

Άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σάββα Ηλιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό στη διάρκεια της εβδομάδας να υπάρξει συνάντηση μαζί του, ενώ εκτός από τους Νέλσον και Γκαβέλ δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του Αγαδάκου.

Από εκεί και πέρα θεωρείται βέβαιο ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο τουλάχιστον με τις πρώτες σκέψεις του Ματσόν, αναβαθμισμένο ρόλο θα έχουν οι νεαροί Παπανικολάου και Σκορδίλης ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και μία ευχάριστη έκπληξη από πλευράς Ιταλού που ενδέχεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Χρυσικόπουλο.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ