ΑΡΗΣ

Η ταινία του Αρμάνι - Άρης και το αρνητικό Top-10

Η ταινία του Αρμάνι - Άρης και το αρνητικό Top-10

Το -41 της ήττας στο Mediolanum Forum από την Αρμάνι Μιλάνο έγινε ταινία από τους Ιταλούς ενώ συμπεριλήφθηκε στο αρνητικό Top-10 με τις πιο βαριές ήττες των "κίτρινων" στα ευρωπαϊκά κύπελλα (VIDEO).

Η αναμέτρηση του Άρη στο Mediolanum Forum με την Αρμάνι για τη δεύτερη αγωνιστική του Last-32 εξελίχθηκε σε... Κόλαση του Δάντη για τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του: ”Εσείς οι οποίοι εισέρχεστε, εγκαταλείψατε κάθε ελπίδα".

Οι Ιταλοί συνέτριψαν τον Άρη με το επιβλητικό 95-54 και προσγείωσαν απότομα τους "κίτρινους", υποχρεώνοντας τον Βασίλη Σίμτσακ να παραδεχτεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι πως " νιώθω ντροπή για τον εαυτό μου πάνω απ' όλα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε". Από την πλευρά του, ο Νίκος Λάσκαρης έστειλε μήνυνα προς πάσα κατεύθυνση: "Συγκεντρωθείτε και μαζί με τον προπονητή βρείτε τι φταίει, η ομάδα πρέπει να προχωρήσει…".

Το -41 της χθεσινής ήττας ήταν η τέταρτη πιο βαριά ήττα του Άρη στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με τους Ιταλούς να δίνουν στη δημοσιότητα το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές στο Forum. Παράλληλα, θυμηθείτε τις χειρότερες στιγμές των "κίτρινων" στην Ευρώπη.

Το αρνητικό Top-10 του Άρη

Η ταινία του Αρμάνι - Άρης και το αρνητικό Top-10

Η ταινία του Αρμάνι Μιλάνο - Άρης

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ