ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

"Η ΤΣΣΚΑ "έχει" τους διαιτητές"

"Η ΤΣΣΚΑ "έχει" τους διαιτητές"

Ο Σεργκέι Πανόφ ήταν (μέχρι πρότινος) ο GM της Νίζνι Νόβγκοροντ, φιναλίστ της φετινής VTB United League που θα μπορούσε να 'χει πανηγυρίσει νίκη στον τελικό "αν η ΤΣΣΚΑ δεν είχε τους ρέφερι με το μέρος της".

Από το 1994 έως το 2000, φορούσε τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Το αυτό έκανε από το 2002 έως το 2006. Μετά, ο Σεργκέι Πανόφ -12 φορές πρωταθλητής Ρωσίας, πρωταθλητής Euroleague, Εurobasket και δεύτερος σε Παγκόσμιο- ασχολείται με άλλα πράγματα. Εσχάτως ήταν ο team manager της Νίζνι Νόβγκοροντ, ομάδα που έφτασε στους τελικούς της VTB United League.

Eκεί, δεν ευτύχησε να πανηγυρίσει νίκη "γιατί δεν το επέτρεψαν οι διαιτητές που προστατεύουν την ΤΣΣΚΑ", όπως είπε ο Πανόφ.

Με δηλώσεις του στην rsport.ru, εξήγησε ότι " αξίζουν συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Ήταν πιο δυνατή ομάδα από εμάς, με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία. Δεν θέλω να αναφερθώ στα αρνητικά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στη VTB United League, η ομάδα αυτή απολαμβάνει την ασφάλεια που της προσφέρουν οι διαιτητές. Αν δεν την είχε, θα ζούσε κάποιες εξευτελιστικές ήττες".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ