EUROLEAGUE

Η ΤΣΣΚΑ, η κρίση και η επιστολή

Η ΤΣΣΚΑ, η κρίση και η επιστολή

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΤΣΣΚΑ περνάει σοβαρή κρίση. Τη σεζόν 2010-'11 οι παίκτες της ''ομάδας του στρατού'' έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν στήριξη μέσω ανοιχτής επιστολής στους φιλάθλους (photo)!

Το Final-4 στο Mediolanum Forum βρίσκεται προ των πυλών όμως οι μαζεμένες ήττες από την Λοκομοτίβ Κουμπάν στα playoffs της VTB United League κλόνισαν το ''οικοδόμημα'' της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Έτορε Μεσίνα έφτασε στο σημείο να αναρωτιέται δημόσια για το αν οι γνώσεις του επαρκούν ώστε να κοουτσάρει αυτή την ομάδα ενώ ο Αντρέι Βοροντσέβιτς παραδέχτηκε ότι το μυαλό των συμπαικτών του είναι ήδη στον ημιτελικό με τη Μακάμπι κι όχι στα ματς με τη ''Λόκο''!

Η ΤΣΣΚΑ περνάει κρίση. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Τη σεζόν 2010-'11, λοιπόν, η ''ομάδα του στρατού'' ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Euroleague με τρεις ήττες και οι πρώτοι... ψίθυροι για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έκαναν την εμφάνισή τους στη Μόσχα. Έτσι οι παίκτες πήραν την πρωτοβουλία ζητώντας από τους φιλάθλους να συνεχίσουν τους στηρίζουν σε εκείνη την κρίσιμη περίοδο.

Το περιεχόμενο εκείνης της ιστορικής επιστολής που υπέγραψε σύσσωμη η ΤΣΣΚΑ: ''Αγαπητοί μας φίλαθλοι, ελπίζουμε ότι όλοι εσείς θα συνεχίζετε να στηρίζετε τις προσπάθειές μας. Σίγουρα περνάμε μια κρίσιμη περίοδο όμως δεν έχει χαθεί τίποτα. Η χρονιά θα είναι μεγάλη και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε σύντομα στις νίκες με τη δική σας βοήθεια. Μας στηρίζετε στα εύκολα και στα δύσκολα για πολλά χρόνια, σας παρακαλούμε μη σταματήσετε να το κάνετε και τώρα. Η βοήθειά σας σημαίνει πολλά για μας. Θα προσπαθήσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα ώστε να γίνουμε μια ομάδα για την οποία θα είστε περήφανοι! Μια ομάδα που θα συνεχίσει την σπουδαία παράδοση της ΤΣΣΚΑ. Πιστέψτε μας!''.

Η ΤΣΣΚΑ, η κρίση και η επιστολή


Η ιστορική επιστολή της ΤΣΣΚΑ μόσχας, το 2010

Για την ιστορία, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς απολύθηκε τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο (71-65, στις 24/11) ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμεινε εκτός TOP-16 με ρεκόρ 3-7 στη regular season εκείνης της χρονιάς.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ