ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η ΤΣΣΚΑ θέλει τον Μάικ Σκοτ

Η ΤΣΣΚΑ θέλει τον Μάικ Σκοτ

Οι πληροφορίες από την άλλη ακτή του Ατλαντικού, αναφέρουν πως η ΤΣΣΚΑ κατέθεσε... πολυτελή πρόταση στον Μάικ Σκοτ, ο οποίος προς το παρόν προσπαθεί να μείνει στους Atlanta Ηawks (video).

Η ΤΣΣΚΑ δεν έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της, για αυτό το καλοκαίρι, πράγμα που αποκάλυψε ο Adrian Wojnarowski του Yahoo!Sports, ενημερώνοντας ότι έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση (σε χρόνια και χρήματα) στον Μάικ Σκοτ.

Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ (επιλογή των Hawks στο ντραφτ του 2012, στο Νο43) έχει ως προτεραιότητα να μείνει στην Ατλάντα, αλλά όπως επισημαίνει ο ρεπόρτερ, αυτά που του δίνουν οι Ρώσοι τον έχουν κάνει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έλθει στην Ευρώπη. Σε κείμενο της cbssports.com αναφέρεται ότι "δεν θα είναι η πρώτη φορά που restricted φρι έιτζεντ των Hawks θα πάει στην Ευρώπη για τα λεφτά. Έχει προηγηθεί ο Josh Childress που είχε αφήσει το ΝΒΑ, για να παίξει στην Ελλάδα (και τον Ολυμπιακό), με τριετές συμβόλαιο".

Η περασμένη σεζόν ήταν η δεύτερη του Σκοτ με την Ατλάντα, με τους τραυματισμούς παικτών στη θέση του, να του δίνουν θέση στο rotation, κατά τη διάρκεια των play offs. Σε 20.9' ανά αγώνα, είχε 9.4 π. και 2.6 ριμπ.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ