ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Η Βίρτους Μπολόνια κάνει σκέψεις για Βιλντόσα, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Λούκα Βιλντόσα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια EUROKINISSI SPORTS

Η Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του Ίφε Λούντμπεργκ, με την Corriere dello Sport Bologna να την συνδέει με τον Λούκα Βιλντόσα.

Ο Λούκα Βιλντόσα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου στον Παναθηναϊκό AKTOR, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την προσθήκη του Λορέντζο Μπράουν. Οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί, με την Corriere dello Sport Bologna να βάζει στο παιχνίδι και την Βίρτους Μπολόνια.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Βίρτους βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του Ίφε Λούντμπεργκ, με το όνομα του Αργεντινού να πέφτει στο τραπέζι, όπως και αυτό του Τζόρνταν Λόιντ. Δεδομένου μάλιστα ότι ο Βιλντόσα είναι πόιντ γκαρντ και ο Λόιντ σούτινγκ γκαρντ, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τους δύο.

Την φετινή σεζόν ο Βιλντόσα είχε 6.8 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο με 34.7% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 5.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.5 κλεψίματα μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 15 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ