ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "βόμβα" του καλοκαιριού στο SPORT24: Η αποκάλυψη της μεταγραφής του Εβάν Φουρνιέ που έκανε τον γύρο της Ευρώπης

Η "βόμβα" του καλοκαιριού στο SPORT24: Η αποκάλυψη της μεταγραφής του Εβάν Φουρνιέ που έκανε τον γύρο της Ευρώπης
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

O κόκκινος εκρηκτικός μηχανισμός για τον Εβάν Φουρνιέ είχε αρχίσει να λειτουργεί δυο-τρεις ημέρες πριν, ο Ολυμπιακός τον πυροδότησε και πριν σκάσει, ο Παντελής Διαμαντόπουλος το αποκάλυψε στην Game Night.

Μετά από έναν Αύγουστο γεμάτο SPORT24 και με ασταμάτητη ενημέρωση για τηλεθεατές και αναγνώστες, ο Σεπτέμβριος μπήκε πιο "καυτός" από ποτέ. Η μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ είναι γεγονός. Μακράν το κορυφαίο χτύπημα ομάδας σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Και το SPORT24 φρόντισε ακολουθώντας τους κανόνες της δημοσιογραφίας, να παρακολουθεί κάθε εξέλιξή του.

Όλο το καλοκαίρι το όνομα του Φουρνιέ "έπαιζε" μεταξύ ΝΒΑ και Ευρώπης. Η κατάληξη δεν ήταν φυσικά ορατή. Και πως θα μπορούσε, από την στιγμή που μιλάμε για έναν μπασκετμπολίστα τέτοιου βεληνεκούς. Ακόμη και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Γάλλος ήταν πεπεισμένος ότι θα έβρισκε κάτι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να συνεχίσει να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια. Ο ατζέντης του βέβαια δειλά-δειλά άρχισε να ανοίγει την ατζέντα του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η στιγμή του Ολυμπιακού είχε φτάσει. Οι Πειραιώτες μπήκαν στην διεκδίκηση του μπασκετμπολίστα πολύ γρήγορα και τελείωσαν την ιστορία αστραπιαία. Όταν πολλοί έλεγαν "θα μείνει ΝΒΑ", όταν άλλοι ξεκαθάριζαν "ο Ολυμπιακός έχει κλείσει το ρόστερ", η ομάδα του λιμανιού έπαιρνε τον παίκτη.

Και ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε αυτή την βόμβα στην εκπομπή Game Night, εκεί που παρέα με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη περνάνε τα βράδια τους (Κυριακές και αρκετές Πέμπτες) συζητώντας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Με το που αποκαλύφθηκε η είδηση από το SPORT24, όλα τα ΜΜΕ της Ευρώπης πήραν "φωτιά", όμως ο Ολυμπιακός δεν άφησε την ιστορία να γίνει σίριαλ. Μισή ημέρα μετά ανακοίνωσε τον παίκτη.

Το SPORT24 για ακόμη μία φορά με εγκυρότητα ήταν ένα βήμα μπροστά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ