ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "υποχρέωση" του Ολυμπιακού

Η "υποχρέωση" του Ολυμπιακού
ομαδικη

Το εύκολο πρόγραμμα που δίνει στον Ολυμπιακό την... υποχρέωση να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο

Πάει και το ματσάκι με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα, προσέφερε θέαμα και ικανοποίησε τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης σχετικά με την προσέλευση τόνισε πως «περιμένουμε περισσότερο κόσμο» και εν μέρει είχε δίκιο. Άλλωστε, έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η ομάδα φέτος δεν έχει την αμέριστη συμπαράσταση από τους φιλάθλους της, αλλά για ένα παιχνίδι με τον Κολοσσό, μια χαρά κόσμο είχε το ΣΕΦ. Απλώς η απουσία των οργανωμένων δημιουργεί μια βουβή και μερικές στιγμές εντελώς ξενέρωτη ατμόσφαιρα – αλλά αυτό είναι άλλη, μεγάλη συζήτηση.
Πάντως, επί του αγωνιστικού μέρους ο Ολυμπιακός έπαιξε αρκετά καλά και το κυριότερο οι παίκτες έβρισκαν διαρκώς κίνητρο για να μείνουν συγκεντρωμένοι και να έχουν διάρκεια στην απόδοσή τους. Το επίσης σημαντικό ήταν ότι αυτή η εμφάνιση ακολούθησε το σπουδαίο διπλό στην Τουρκία κόντρα στην Εφές –και πάλι μετά από εξαιρετική εμφάνιση. Παράλληλα, ο Γιαννάκης βρήκε την ευκαιρία να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως οι Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου αλλά και στον Σκούνι Πεν που μέρα με τη μέρα, βρίσκει το ρόλο του και άποψή μας είναι ότι θα αποτελέσει σημαντικό κλειδί για τους στόχους της ομάδας.

Το εύκολο πρόγραμμα που θέλει προσεκτική αντιμετώπιση

Την Τετάρτη στις 21:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτιζάν σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά σημαντικό τεστ για την πρόοδο της ομάδας. Σε αυτά τα «ανούσια» ματς η ομάδα δοκιμάζει την ετοιμότητά της, σε έναν μήνα μεταβατικό, αφού από το Φεβρουάριο και μετά θα αρχίσουν τα «ζόρια» με την επόμενη φάση της Ευρωλίγκα και πολλά, μαζεμένα κρίσιμα παιχνίδια. Μισό λεπτό να το εξηγήσουμε λίγο περισσότερο αυτό:

Για τις επόμενες εβδομάδες οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα εύκολο πρόγραμμα. Θα παίξουν με την Παρτιζάν για την Ευρωλίγκα, θα πάνε στη Λάρισα για την Α1 και στη συνέχεια θα ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με τον Πανελλήνιο στο ΣΕΦ. Η ομάδα της Κυψέλης είναι ανταγωνιστική, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πούμε ότι ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να χάνει τέτοια ματς στην έδρα του. Από εκεί και πέρα, θα παίξει με τον Άρη εντός, θα αντιμετωπίσει το πολύ επικίνδυνο Μαρούσι εκτός και εν μέσω β φάσης Ευρωλίγκα θα προετοιμάζεται για το ντέρμπι του δεύτερου γύρου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει και το Κύπελλο Ελλάδας στην κορύφωσή του.

Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός θέτει τις βάσεις για τους τίτλους που διεκδικεί. Στην Ευρώπη πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο, στο πρωτάθλημα οφείλει να διασφαλίσει τη συγκατοίκηση με τον Παναθηναϊκό ως το μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ στο Κύπελλο, αν δεν υπάρξει ανατροπή, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλό του και στον τελικό του Κυπέλλου.

Όχι απαραίτητος ο Παπαλουκάς

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν έπαιξε ούτε με την Εφές, ούτε με τον Κολοσσό και το ερώτημα είναι αν θα παίξει με την Παρτιζάν. Επί της ουσίας δεν χρειάζεται να το… ρισκάρει. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σαφώς και είναι καλύτερα, αλλά από τη στιγμή που «φλέρταρε» με το κάταγμα κοπώσεως, δεν υπάρχει λόγος να κοντράρει την τύχη του. Άλλωστε, το ματς με τους Σέρβους δεν είναι κρίσιμο και μπορεί να ξεκουραστεί ακόμη περισσότερο, ώστε να είναι έτοιμος για όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Ανακοίνωση

" H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και σε συνέχεια των προσπαθειών της για την βελτίωση και αποκατάσταση της ζωής του μικρού φίλου της ομάδας, Βαγγέλη, ο οποίος αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού, ανακοινώνει ότι από σήμερα όσοι φίλαθλοι της ομάδας και όχι μόνο, επιθυμούν να υποστηρίξουν αυτή τη προσπάθεια και να συμβάλλουν στην βελτίωση της υγείας του μικρού Βαγγέλη, μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν στον παρακάτω λογαριασμό:

«ALPHA BANK 101-00-2320-004520 με ΙΒΑΝ: GR 48 0140 1010 1010 0232 0004 520 και

BIC: CRBAGRAAXXX».

Η κατάθεση που θα γίνει θα πρέπει να αναφέρει το όνομα Πουπάκης και το όνομα του καταθέτη. Αν κάποιος επιθυμεί να μην αναγραφεί το όνομα του πρέπει απλώς να αναφερθεί στο καταθετήριο το όνομα Πουπάκης.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί χρήματα από τις εισπράξεις του αγώνα του Ολυμπιακού με το Περιστέρι, προσφορά της Διοίκησης της ΚΑΕ, ενώ τόσο οι παίκτες και οι προπονητές όσο και η διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συμβάλλουν σημαντικά στη μεγάλη αυτή προσπάθεια του μικρού Βαγγέλη και της οικογένειας του, να ζήσει μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή".

Ανακοίνωση 2

" Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός – Παρτιζάν θα ξεκινήσει την Τρίτη (12/1 – 10.00) από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ. Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά και την Τετάρτης από τις 10.00 π.μ. έως και το τζάμπολ του παιχνιδιού. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15, 20, 30 και 40 ευρώ".




























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ