ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

Η ανάρτηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Πρίντεζη: "Αγαπητέ Γιώργο, ήταν τιμή μας να σε έχουμε αντίπαλο"

Η ανάρτηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Πρίντεζη: "Αγαπητέ Γιώργο, ήταν τιμή μας να σε έχουμε αντίπαλο"
INTIME SPORTS

Με ανάρτησή της στο twitter, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, τονίζοντας ότι ήταν τιμή του συλλόγου να τον έχει αντίπαλο.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ολοκλήρωσε με κινηματογραφικό τρόπο την παρουσία του στα παρκέ, βλέποντας αρχικά τη φανέλα του να υψώνεται στον ουρανό του ΣΕΦ και χαρίζοντας στη συνέχεια τη νίκη στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό.

Ένα από τα καλάθια που θα μνημονεύονται για πάντα από τους φίλους των Πειραιωτών είναι αναμφίβολα το "πεταχτάρι" στον τελικό της EuroLeague το 2012 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για να δώσει τον τίτλο στους ερυθρόλευκους.

Παρά το γεγονός ότι ίσως τους στέρησε ένα πρωτάθλημα Ευρώπης, οι Ρώσοι υποκλίθηκαν στον εμβληματικό φόργουορντ, με μια ανάρτηση στο twitter. Η ΤΣΣΚΑ υπογράμμισε ότι ήταν τιμή του συλλόγου που είχε αντίπαλο τον Γιώργο Πρίντεζη.

Η ανάρτηση της ΤΣΣΚΑ:

  • "Αγαπητέ Γιώργο!

    Ήταν τιμή μας να σε έχουμε αντίπαλο, ήταν χαρά να σε παρακολουθούμε να αποδίδεις στο υψηλότερο επίπεδο σε κάθε παιχνίδι. Να έχεις τόση επιτυχία στη ζωή σου μετά το μπάσκετ, όση και στην ένδοξη καριέρα σου.

    Με πολύ σεβασμό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας"

TAGS ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ