EUROLEAGUE

Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε τα νούμερα των παικτών της: Αυτό είναι το ρόστερ των Λιθουανών για τη σεζόν 2024/25

Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε τα νούμερα των παικτών της: Αυτό είναι το ρόστερ των Λιθουανών για τη σεζόν 2024/25
LATO KLODIAN/EUROKINISSI

Με 14 παίκτες προχωράει για τη σεζόν 2024/25 η Ζάλγκιρις Κάουνας, για να διεκδικήσει την είσοδό της στα playoffs της EuroLeague.

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι για τη Ζάλγκιρις, που ανακοίνωσε τη Δευτέρα (12/8) τα νούμερα των παικτών της για τη σεζόν 2024/25.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δημιούργησε ένα ρόστερ 14 παικτών, με αρκετά νέα πρόσωπα ώστε η ομάδα του Κάουνας να κυνηγήσει μία από τις 10 πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου και να διεκδικήσει μέσω του Play-In θέση στα playoffs της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, στα γκαρντ ο Ιταλός coach θα έχει τους Σιλβέν Φρανσίσκο, Τάιρον Γουάλας, Λούκας Λεκάβιτσους, Τόμας Ντιμσά, στα φόργουορντ τους Ματ Μίτσελ, Ίγκνας Μπραζντέικις, Ντεϊβίντας Σιρβίντις, Εντγκάρας Ουλάνοβας, Ντόβιντας Γκιεντράιτις και στους ψηλούς τους Λαουρίνας Μπιρούτις, Άλεν Σμάιλαγκιτς, Μπρέιντι Μάνεκ, Άρνας Μπουτκέβιτσους, Μπράιαντ Ντάνστον.

Στην προετοιμασία της η Ζάλγκιρις θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους (Λιθουανία), τη Σαμπάχ (Αζερμάϊτζάν), την Τόφας, την Άλμπα Βερολίνο και την Αναντολού Εφές, από τις 4 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ