ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η Ζάλγκιρις παρουσίασε τις επετειακές φανέλες για τα 80 χρόνια ιστορίας της

Ο Μπουτκεβίτσιους με την νέα εμφάνιση της Ζάλγκιρις
Ο Μπουτκεβίτσιους με την νέα εμφάνιση της Ζάλγκιρις PRINTSCREEN

Η Ζάλγκιρις έδωσε στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό VIDEO για να παρουσιάσει τις φανέλες της νέας σεζόν, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τα 80 χρόνια ιστορίας της ομάδας.

Τις νέες φανέλες ενόψει της σεζόν 2024/25 παρουσίασε η Ζάλγκιρις. Η ομάδα του Κάουνας συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια ιστορίας και σε αυτό το πλαίσιο, οι εμφανίσεις είναι εμπνευσμένες από το παρελθόν του συλλόγου και έχουν επετειακό χαρακτήρα.

Δείτε το VIDEO που δημοσίευσε η Ζάλγκιρις:

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το πράσινο και το λευκό, ένας συνδυασμός που έχει ταυτιστεί με την λιθουανική ομάδα, ενώ η τρίτη εμφάνιση είναι μαύρη.

Στα πλάγια υπάρχει ένα χρυσό μοτίβο με φύλλα βελανιδιάς, το οποίο συμβολίζει, σύμφωνα με τους σχεδιαστές, τη δύναμη και την άρρηκτη σχέση της ομάδας με την τοπική κοινότητα. Το χρυσό έχει επιλεγεί στην προκειμένη περίπτωση για να καταδείξει την στόχευση του συλλόγου για την κορυφή.

Η Ζάλγκιρις ελπίζει με τις επετειακές αυτές φανέλες να επιστρέψει στην κορυφή του λιθουανικού πρωτάθληματος, μετά την περσινή ήττα στους τελικούς από την Ρίτας, αλλά και να κάνει το βήμα παραπάνω στην EuroLeague.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ