ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Ζιρόνα του Φώτη Κατσικάρη πήρε την καταλανική μονομαχία με την Μπαρτσελόνα σε φιλικό προετοιμασίας στην Κίνα

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE /  -   (  / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ζιρόνα του Φώτη Κατσικάρη επικράτησε με 72-64 της Μπαρτσελόνα, σε φιλικό προετοιμασίας στην Κίνα.

Η Ζιρόνα του Φώτη Κατσικάρη βγήκε νικήτρια στην καταλανική μονομαχία με την Μπαρτσελόνα, επικρατώντας 72-64 των μπλαουγκράνα σε φιλικό προετοιμασίας στην Κίνα.

Για την ομάδα του Χοάν Πεναρόγια, αγωνίστηκε κανονικά ο Κέβιν Πάντερ (ήταν ο πρώτος σκόρερ με 13, μαζί με τον Άντερσον), όχι όμως και ο Γιαν Βέσελι, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ξέφυγε αρχικά με διψήφιες διαφορές, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +11 (21-10).

Η Ζιρόνα ανέβασε στροφές στη δεύτερη περίοδο, ροκανίζοντας τη διαφορά μέχρι και το 37-33 του ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη επέστρεψαν πιο αποφασιστικοί μετά την ανάπαυλα και με ένα double score (11-22) στο επιμέρους του τρίτου δεκαλέπτου μπήκαν στην τέταρτη περίοδο προηγούμενοι με 48-55.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι μπλαουγκράνα έκαναν μία προσπάθεια αντεπίθεσης, την οποία διαχειρίστηκε ψύχραιμα η Ζιρόνα, κατακτώντας τη νίκη με το τελικό 72-64.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώτος επίσημος αγώνας της Μπαρτσελόνα, με τον Χοάν Πεναρόγια στην άκρη του πάγκου, θα είναι ο ημιτελικός του Supercopa ACB απέναντι στη Ρεάλ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ