ΑΡΗΣ

Ιδιαίτερα Ντρούκερ σε Σλούκα

Ιδιαίτερα Ντρούκερ σε Σλούκα

Ο Σαρόν Ντρούκερ κάνει ιδιαίτερα... μαθήματα στον Κώστα Σλούκα προκειμένου να αφομοιώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα συστήματα της νέας του ομάδας.

Μπορεί τις περισσότερες από τις τελευταίες Κυριακές οι παίκτες του Άρη να είχαν συνηθίσει να απολαμβάνουν το ρεπό τους από τον Σαρόν Ντρούκερ, όμως κάτι ανάλογο δεν ίσχυε για την σημερινή (10/10).

Ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη όπως και το Σάββατο έτσι και την Κυριακή είχε προγραμματίσει απογευματινή προπόνηση για τις 19:00 στο Αλεξάνδρειο με το ευχάριστο για τον ίδιο να είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

Το βάρος του Ντρούκερ και των συνεργατών του έχει πέσει, και απόλυτα δικαιολογημένα, πάνω στον νεοαποκτηθέντα Κώστα Σλούκα ώστε ο διεθνής πλέι μέικερ να μπορέσει να προσαρμοστεί στην νέα τάξη πραγμάτων του.

Στο να κατανοήσει τα συστήματα του Ισραηλινού τεχνικού του Άρη, αφήνοντας πίσω του αυτά που ίσχυαν για τον ίδιο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ως παίκτης του Ολυμπιακού, και τον ίδιο να τρέχει με τον χρόνο.

Η διαφαινόμενη αναβολή του παιχνιδιού της Τετάρτης (13/10) με το Μαρούσι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Αλεξάνδρειο φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του Σλούκα αν και ο Ντρούκερ είναι βέβαιο πως θα προτιμούσε το σύνολό του να ήταν σε ρυθμούς παιχνιδιών.

Πολύ απλά γιατί το επόμενο σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ είναι στις 21 του μήνα, μετά από έντεκα μέρες δηλαδή, με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο για το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθεια αλλαγής της ώρας του.

Να μην παραμείνει δηλαδή στις 19:00 όπως ορίστηκε αλλά να μετατεθεί για τις 17:00 ή για άλλη μέρα για τον λόγο ότι στις 22:00 της ίδιας μέρας είναι προγραμματισμένο η ποδοσφαιρική ομάδα να υποδεχθεί για την 3 αγωνιστική του ομίλου του Europa League στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την γερμανική Λεβερκούζεν.

Τέλος κι αν ο Ντρούκερ μέσα από τοποθέτησή του, μετά το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά στο κλειστό του Λαγκαδά για την 2 αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ότι στηρίζει τον Μπράιαντ Ντάνστον πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη φαίνεται να περιμένει και τους τελευταίους κομμένους των ομάδων του ΝΒΑ στο τέλος του μήνα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ