ΑΡΗΣ

Ιδιαίτερα στην Καβάλα για Ντέιβις

Ιδιαίτερα στην Καβάλα για Ντέιβις

Στο κλειστό της Καλαμίτσας στην Καβάλα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (12/11) παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να έχει την ευκαιρία για μία ακόμη γεύση του Ρον Ντέιβις.

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής μπορεί να είχε στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής για πρώτη φορά στην διάθεσή του τον Ρον Ντέιβις αλλά μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ενήργησε προσωπικά για το αυριανό πρωινό.

Η αποστολή του Άρη θα μεταβεί στην Καβάλα για μία τελευταία προπόνηση μίας ώρας 11:00-12:00 μετά από ενέργειες του "τίγρη" όπου είναι βέβαιο ότι το βάρος θα πέσει στον Ντέιβις λίγες ώρες πριν να κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Ντέιβις στην απογευματινή του παρουσία στο Αλεξάνδρειο πήρε μία πρώτη γεύση της νέας του ομάδας ενώ πριν από την έναρξή της είχε συνομιλία κυρίως με τους Ντομινίκ Τζέιμς, Σέρτζιο Κεϊρούς αλλά και τον Δημήτρη Τσαλδάρη.

Κι αν ο Ντέιβις ουσιαστικά δέχθηκε το καλωσόρισμα όλων στις τάξεις του Άρη από το μεσημέρι που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης εκείνος που αποτέλεσμα παρελθόν είναι ο Άντριαν Όλιβερ.

Κάτι που φάνηκε από το γεγονός ότι δεν ακολούθησε καν την αποστολή στην Δράμα για το αυριανό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α1 μένοντας στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο για τελευταία ουσιαστικά φορά και χωρίς να είχε πολλά να πει με τους περισσότερους από τους μέχρι σήμερα συμπαίκτες του στον Άρη.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι πόσο ακόμη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ του Άρη ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ σέντερ Σαμ Μόλντροου το μέλλον του οποίου μόνο ευοίωνο δεν φαντάζει.

Κριτήριο ωστόσο για το κατά πόσο θα επισπευτούν οι διαδικασίες ή όχι ενδεχομένως να αποτελέσει και το αυριανό παιχνίδι στην Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ την ίδια ώρα που η επιστροφή του Γάιου Σκορδίλη έχει περάσει στην τελική της ευθεία.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά δεν αποκλείεται από την Τετάρτη και μετά και ανάλογα με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με τον Άρη και στο ελληνικό πρωτάθλημα εκτός του Eurocup όπου δηλώθηκε χθες και ο Γιώργος Μπόγρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ