EUROLEAGUE

Ηλιάδης: "Αποδείξαμε τη δυναμική μας"

Ηλιάδης: "Αποδείξαμε τη δυναμική μας"
Ματσόν

Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Άρη, δείχνουν να προβληματίζουν τον Ματσόν ενόψει Ουνικάχα

" Είναι πολύ θετικό για μας, να αντιμετωπίζει ομάδες όπως η Ουνικάχα, στο top-16. Ο αντίπαλός μας, νίκησε εύκολα την Μπένετον Τρεβίζο, την προηγούμενη εβδομάδα και τη Ρεάλ για το ισπανικό Πρωτάθλημα, λόγω της καλής άμυνας. Παρόλα αυτά, εμείς είχαμε ορισμένα σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Καμία ομάδα δεν είναι τέλεια", είπε ο Ιταλός κόουτς, στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Κάθε παιχνίδι μοιάζει με τελικό για μας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά, στη φάση των "16" τα πράγματα είναι κάπως περίεργα, γιατί υπάρχουν ομάδες που ξεκίνησαν με τρεις ήττες και τελικά πέρασαν. Φυσικά, θα παίξουμε με καρδιά, όχι μόνο για να ανταγωνιστούμε παίκτες όπως ο Σνατιάγο και ο Ροντρίγκεθ, αλλά και να τους νικήσουμε".

Από την πλευρά του, ο Σάββας Ηλιάδης, τόνισε: " Γενικά, κάθε παιχνίδι στους "16" είναι σημαντικό. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, αυτό το ματς με την Ουνικάχα στη Μάλαγα, είναι ιδιαιτέρου βάρους για μας, λόγω της εντός έδρας ήττας από την Ντιναμό".

" Παρά το γεγονός ότι μερικά πράγματα δεν πήγαν καλά τις τελευταίες μέρες, είμαστε πεπεισμένοι να μην κοιτάμε πίσω στα προηγούμενα δύο ματς. Είναι καιρός να σταθούμε στο ύψος μας και να δείξουμε την προσωπικότητα της ομάδας μας. Ο Άρης απέδειξε τη δυναμική του κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης και οι συμπαίκτες μου έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον".

" Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να συγκεντρωθούμε και να παλέψουμε για 40 λεπτά, ώστε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Ουνικάχα και να έχουμε αυτοπεποίθηση για το μέλλον".

Τέλος ο Τέρελ Καστλ δήλωσε: "Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο δύσκολο με όλα τα προηγούμενα, καθώς επίσης και με όλα τα επόμενα που θα ακολουθήσουν. Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο όπως και όλους τους άλλους, οπότε δεν πρόκειται να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας τώρα που πρόκειται να αγωνιστούμε εναντίον της Μάλαγα.

Δουλεύουμε εντατικά πάνω στον τομέα της στρατηγικής, προκειμένου να «διαβάσουμε» καλά την ισπανική ομάδα και θα πάμε εκεί για να τους αντιμετωπίσουμε με καθαρό μυαλό. Θεωρώ ότι είμαστε ίδιου επιπέδου ομάδες και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση"

.









TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ