ΑΡΗΣ

Ηλιάδης: "Δύσκολη χρονιά"

Ηλιάδης: "Δύσκολη χρονιά"
Ηλιάδης

Το τρέξιμο των Ελλήνων παικτών του Άρη για τη νέα χρονιά, ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης

Ο Σάββας Ηλιάδης έδειχνε αρκετά ορεξάτος στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς με τον γκαρντ του Άρη να υπογράμμισε πως: " Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο για να μπορέσουμε να έχουμε και ένα καλό αποτέλεσμα εντός του γηπέδου".

Ο γκαρντ του Άρη παραδέχτηκε πως: " Είναι μία δύσκολη χρονιά και πρέπει όλοι μας να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας", ενώ για τους στόχους της είπε: " Αυτό που θέλουμε σίγουρα είναι να προστατεύσουμε ότι κερδίσαμε πέρυσι, να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και μετά να προσπαθήσουμε για να φτάσουμε πιο ψηλά".

Ο Ηλιάδης δεν έκρυψε πως: " Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κοιτάει ψηλά και αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Τώρα θα θέσουμε τις βάσεις για την χρονιά και σίγουρα αυτό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας είναι να μπορέσουμε να δουλέψουμε σκληρά και πάνω απ' όλα να μην έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς», και κατέληξε: «Δεν μπορούμε από τώρα να πούμε κάτι παραπάνω μιας και το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά στην διάρκεια της προετοιμασίας για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, στην έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων".

Όσον αφορά την συμπλήρωση του ρόστερ για τη νέα χρονιά στον Άρη πριν συνεχίσουν θέλουν πρώτα να βγει πρώτα το σλοβάκικο διαβατήριο του Τζερεμάια Μάσεϊ. Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας το μόνο που υπήρξε ήταν νέα διαβεβαίωση από την σλοβάκικη ομοσπονδία για ακόμη μία φορά ότι είναι σε καλό δρόμο και όπως φαίνεται η καθυστέρηση οφείλεται σε γραφειοκρατία.

Από την στιγμή λοιπόν που βγει το διαβατήριο στον Τζερεμάια Μάσεϊ τότε στον Άρη δείχνουν διατεθειμένοι να κινηθούν για Αμερικανό φόργουορντ, εξετάζεται 25χρονος με ύψος 2.04μ., χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση ενός Έλληνα με τον Νέστορα Κόμματο να είναι ο επικρατέστερος σε αυτή την περίπτωση.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά της νέας χρονιάς και πιο συγκεκριμένα για τα εντός έδρας παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα στον Άρη αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις την νέα εβδομάδα. Πρώτα συζήτηση όπως τονίζεται θα γίνει με την ΕΡΤ ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί επιστροφή και πάλι στο Supersport.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ