ΑΡΗΣ

Ηλιάδης: "Πως θα παρουσιαστούμε εμείς"

Ηλιάδης: "Πως θα παρουσιαστούμε εμείς"
Ηλιάδης

Οι παίκτες του Άρη έκαναν... επίσκεψη κι ο Σάββας Ηλιάδης εξηγεί ότι μετράει "πως θα παρουσιαστούμε εμείς"

Οι καλαθοσφαιριστές του Άρη υπέγραψαν ουκ ολίγα αυτόγραφα και απόλαυσαν το διάστημα της επίσκεψης τους στην WahPark χάρη στην άψογη φιλοξενία που τους παρείχαν οι άνθρωποι της εταιρείας καθαρισμού αυτοκινήτων.
"Είναι μεγάλη τιμή μας που για δεύτερη χρονιά φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις μας ορισμένους από τους παίκτες του Άρη"
, τόνισε η ιδιοκτήτρια της WashPark, Δήμητρα Τριανταφύλλου, ενώ στην συνέχεια δεν έκρυψε ότι: "Θέλουμε να στηρίξουμε τον Άρη, ο οποίος είναι εξάλλου και η αγαπημένη μας ομάδα, οπότε αντιμετωπίζουμε την συνεργασία μας με καθαρά συναισθηματικά κριτήρια. Από μικρό παιδί πηγαίνω στο γήπεδο και παρακολουθώ την πορεία του Άρη και θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στην ομάδα μου να έχει μια πολύ επιτυχημένη χρονιά και να υλοποιήσει όλους τους στόχους της".

Ο Σάββας Ηλιάδης μιλώντας για λογαριασμό των παικτών του Άρη δήλωσε ότι: "Ευχαριστούμε πολύ την WashPark για την στήριξη που μας παρέχει στην φετινή προσπάθεια που κάνουμε. Είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζουν και εκτός γηπέδου άνθρωποι που πάνω από όλα αγαπούν τον Άρη αλλά και το μπάσκετ".

Ο αρχηγός του Άρη κάνοντας μια αναφορά στη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα παρατήρησε: "Υπάρχουν πάρα πολλά διαστήματα κατά την διάρκεια των αγώνων που δώσαμε μέχρι στιγμής όπου παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ και είχαμε ρυθμό ως ομάδα. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι ορισμένα κενά διαστήματα που έχουμε και μέσα από την προπόνηση θα τα καταφέρουμε".

Επόμενος αντίπαλος για τους «κίτρινους» θα είναι η Ολύμπια Λάρισας, το επόμενο Σάββατο, όπου θα επιδιώξουν μέσα στο κλειστό της Νεάπολης να φτάσουν στην τέταρτη νίκη τους απέναντι σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. "Η Ολύμπια έχεις καλούς και έμπειρους παίκτες, όμως το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς στο γήπεδο" υποστήριξε ο Δραμινός γκαρντ και συνέχισε λέγοντας ότι: "Αν έχουμε μεγάλα διαστήματα σωστής αγωνιστικής συμπεριφοράς όπως στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα κόντρα στο Μαρούσι, τότε μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ