FIBA

Intercontinental Cup: Εμφατική νίκη για την Μάλαγα απέναντι στην Πέτρο ντε Λουάντα

Ο Κάμερον Τέιλορ
Ο Κάμερον Τέιλορ FIBA.BASKETBALL

Η Μάλαγα έκανε δυναμικό ξεκίνημα στο Intercontinental Cup, καθώς επικράτησε εύκολα της Πέτρο ντε Λουάντα με 94-78 στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου.

Εξαρχής γνωστές έκανε τις διαθέσεις της η Μάλαγα στο FIBA Intercontinental Cup που διεξάγεται στη Σιγκαπούρη. Η ισπανική ομάδα δεν άφησε περιθώρια στην Πέτρο ντε Λουάντα από την Ανγκόλα, φτάνοντας εύκολα σε μία νικηφόρα πρεμιέρα με το ευρύ 94-78.

Οι παίκτες της Μάλαγα επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού τον ρυθμό τους και έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με +19 (25-6) και το ημίχρονο στο +23 (55-32). Σε αντίστοιχο μοτίβο εκτυλίχθηκε και το δεύτερο μισό του αγώνα με τη διαφορά να φτάνει στη μέγιστη τιμή της, τους 31 πόντους (72-41 στο 27').

Πρώτος σκόρερ για τους περσινούς νικητές του Basketball Champions League ήταν ο Τάιλερ Καλινόσκι με 16 πόντους (4/7 τρίποντα), ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Ντίλαν Οσετκόφσκι με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο μέχρι πρότινος πάικτης του Παναθηναϊκού AKTOR, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, αγωνίστηκε για 11:12 λεπτά και σημείωσε 2 πόντους.

Για τους ηττημένους, κορυφαίος ήταν ο Γιανίκ Μορέιρα, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα τεσσάρων ελληνικών ομάδων, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 25-6, 55-32, 75-52, 94-78

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρώτου ομίλου:

13/9: Αλ Ριάντ - Ουνικάχα Μάλαγα

14/9: Πέτρο ντε Λουάντα - Αλ Ριάντ

TAGS FIBA ΜΑΛΑΓΑ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ