FIBA WORLD CUP

ΗΠΑ - Καναδάς 84-68: Στο ρελαντί οι Αμερικανοί

ΗΠΑ - Καναδάς 84-68: Στο ρελαντί οι Αμερικανοί
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα οι ΗΠΑ επιβλήθηκαν με 84-68 του Καναδά σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Αυστραλία, επιστρέφοντας στις νίκες.

Η ήττα από την Αυστραλία φαίνεται ότι "ξύπνησε" τον εγωισμό των ΗΠΑ. Κόντρα στον Καναδά, λοιπόν, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς φρόντισε να δείξει ότι πήρε το μάθημά της και παίζοντας όσο χρειαζόταν πήρε μία εύκολη νίκη με 84-68, σε φιλικό που διεξήχθη στην Αυστραλία.

Η εικόνα των ΗΠΑ στην επίθεση εξακολουθεί να μην είναι ακριβώς ιδανική, αφού το ένας εναντίον ενός παραμένει ο... κανόνας, ωστόσο την ίδια στιγμή η ένταση στην άμυνα ανέβηκε, κάτι που αποδείχθηκε αρκετό κόντρα στον Καναδά.

Οι ΗΠΑ μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παρκέ και ξέφυγαν με διψήφια διαφορά, κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 20-9. Από την δεύτερη περίοδο κι έπειτα μάλιστα, η ψαλίδα συνέχισε να μεγαλώνει, με τους Αμερικανούς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου προηγούμενοι με 46-31, ενώ έκλεισαν την τρίτη περίοδο προηγούμενοι με 64-47.

Αποτέλεσμα ήταν η τέταρτη περίοδος να εξελιχθεί σε τυπική διαδικασία, με τις ΗΠΑ να παίρνουν μία εύκολη νίκη.

Ο Τζέιλεν Μπράουν με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των ΗΠΑ, με τον Κέμπα Γουόκερ να προσθέτει 12 πόντους και τον Μάιλς Τέρνερ 10 πόντους και 15 ριμπάουντ. Για τους Καναδούς, ο Κάιλ Γουίλτζερ είχε 21 πόντους και ο Κεμ Μπιρτς 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-9, 46-31, 64-47, 84-68

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ