ΠΑΟΚ

"Ιπτάμενος" Ολλανδός

"Ιπτάμενος" Ολλανδός
Σκεπάνοβιτς

Για την Ολλανδία αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στη Ντεν Μπος

Ένα παιχνίδι που ακολουθεί της βαριάς ήττας αλλά και της μέτριας εμφάνισης στο Μαρούσι το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Αγίου Θωμά για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Κώστα Πιλαφίδη καλούνται να το αφήσουν πίσω τους και να κοιτάξουν μπροστά στην προσπάθειά τους να φθάσουν στην 2η τους ευρωπαϊκή νίκη.

Χθες το απόγευμα πάντως μετά από την προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ είδαν στο βίντεο στιγμιότυπα του αγώνα με το Μαρούσι όπου τους επισημάνθηκαν από τον Κώστα Πιλαφίδη τα λάθη στα οποία υπέπεσαν. Η εμφάνιση εξάλλου στο κλειστό του Αγίου Θωμά είναι αλήθεια ότι σκόρπισε απογοήτευση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολόγησε σαν ομάδα τις υψηλές βλέψεις που υπάρχουν στη φετινή χρονιά με τη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου με τον Μακεδονικό να είναι μονόδρομος από κάθε άποψη.

Όσο για τον Κώστα Πιλαφίδη; Από την πρώτη στιγμή που αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ γνώριζε ότι θα καλούταν να αλλάξει πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να βελτιώσει στον επιτρεπτό βαθμό το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Παράλληλα όμως για κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν και το ανάλογο χρονικό διάστημα το οποίο όμως φαίνεται ότι δεν υπάρχει.

Η έλευση των Πάρκερ, Ουάσιγκτον και Κούβελα αποτελούν ναι μεν επιλογές του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ παράλληλα όμως θα καλείται να τους προσαρμόσει με τους υπόλοιπους στην εύρεση της καλύτερης δυνατής χημείας εν όψει της συνέχειας. Όσο για το αυριανό παιχνίδι με τους Άιφελ Τάουερς για το ULEB Cup φαίνεται να αποτελεί μια καλή ευκαιρία για δοκιμές και για χρόνο συμμετοχής στους τρεις.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ