ELITE LEAGUE

Ηρακλής: "Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για τη μετάθεση της ώρας έναρξης του αγώνα με τον Α.Ο. Μυκόνου"

2024-2025 /  -   (  / EUROKINISSI)
Ο Δημήτρης Σταματής EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τη δυσαρέσκειά της για την αλλαγή της ώρας του αγώνα με τη Μύκονο για τη 2η αγωνιστική της Elite League.

Ο Ηρακλής εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής και πλέον είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη της Elite League, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Μύκονο το προσεχές Σάββατο (12/02).

Η διοίκηση της ομάδας ωστόσο, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για την αλλαγή της ώρας της εν λόγω αναμέτρησης από τις 16:00 στις 17:00, καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωσε που εξέδωσε: "τα χρονικά περιθώρια θα είναι ιδιαίτερα στενά για την αποστολή της ομάδας μας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

"Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Ο.Κ. συνεδρίασε σήμερα (11/10), μετά από αίτημα της Α.Ο. Μυκόνου, παραμονή του μεταξύ μας αγώνα και αποφασίστηκε, χωρίς τη δική μας συγκατάθεση, η μετάθεση της ώρας έναρξης του παιχνιδιού, από τις 16:00 που είχε αρχικά οριστεί για τις 17:00.

Παρόλο που στην μεταξύ μας επικοινωνία με τους υπευθύνους της Ομοσπονδίας για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν συναινέσαμε στην αλλαγή της ώρας, ενημερωθήκαμε πως η αναμέτρηση τελικά θα αρχίσει μια ώρα αργότερα.

Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας γι’ αυτή την εξέλιξη, καθώς μπορεί να προκληθεί πρόβλημα στον προγραμματισμό του ταξιδιού της επιστροφής μας, αφού τα χρονικά περιθώρια θα είναι ιδιαίτερα στενά για την αποστολή της ομάδας μας".

TAGS ELITE LEAGUE ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ