ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Χάλασε του Καστρίτη, στροφή σε Σκουρτόπουλο

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Βουλγαρία για τα προκριματικά του Eurobasket 2022
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Βουλγαρία για τα προκριματικά του Eurobasket 2022 EUROKINISSI

Ο Γιάννης Καστρίτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ηρακλή, με τον Γηραιό να κάνει στροφή στον Θανάση Σκουρτόπουλο για την τεχνική ηγεσία.

Τρεις μέρες μετά το "διαζύγιο" με τον Αστέριο Καλύβα (παραιτήθηκε), κι ο Ηρακλής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τον διάδοχό του. Η διακοπή της Stoiximan Basket League είναι σύμμαχος των διοικούντων τον σύλλογο, την ίδια ώρα που το deal με τον Γιάννη Καστρίτη χάλασε οριστικά.

Ο 39χρονος τεχνικός ήταν πολύ κοντά στην επιστροφή του, με συμβόλαιο ενάμιση έτους, δεν επήλθε όμως συμφωνία, με τον πρώην προπονητή της Χάποελ Τελ Αβίβ να λέει εν τέλει "όχι" στην πρόταση του Γηραιού. Έτσι, προκρίθηκε τις τελευταίες ώρες η περίπτωση του Θανάση Σκουρτόπουλου, η οποία βρίσκεται πλέον σε πρώτο πλάνο -δεν αποκλείεται να προκύψει σύντομα συμφωνία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει υποχρεώσεις τις προσεχείς ημέρες με την Εθνική Ανδρών στη "φούσκα" της Λετονίας, όπερ και σημαίνει πως δεν μπορεί να πιάσει άμεσα δουλειά. Πλην όμως, αποτελεί ένα όνομα που έχει προκρίνει ο διοικητικός ηγέτης του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος, για την επόμενη προπονητική μέρα των κυανόλευκων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ