ΑΡΗΣ

Ήρθε και υπογράφει ο Τσιάρας

Ήρθε και υπογράφει ο Τσιάρας

Ο Γιώργος Τσιάρας έφθασε πριν λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη, αύριο το πρωί θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη και έχοντας υπογράψει το συμβόλαιό του θα ακολουθήσει την αποστολή στο Ρέθυμνο. Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να παίξει το Σάββατο.

Στην Θεσσαλονίκη έφθασε πριν λίγη ώρα ο Γιώργος Τσιάρας, αύριο το πρωί θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη και έχοντας υπογράψει το συμβόλαιό του θα ακολουθήσει την αποστολή στο Ρέθυμνο.

Το ερώτημα ωστόσο που τίθεται είναι αν θα μπορέσει να παίξει το Σάββατο στο παιχνίδι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε ένα παιχνίδι κριτήριο για την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Ο Τσιάρας προ ημερών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 της Ισπανίας με την Μελίγια και απομένει να φανεί αν θα καταστεί δυνατό να βγει το δελτίο του. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες έχει να κάνει και με την τακτοποίηση της ασφαλιστικής ενημερότητας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι καιρός για ξεκούραση δεν υπάρχει στον Άρη όπου από σήμερα και μια μέρα μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε η προετοιμασία για το μεθαυριανό παιχνίδι στο Ρέθυμνο κόντρα στο Ρέθυμνο AEGEAN για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με την προβολή βίντεο από το τεχνικό τιμ προς τους παίκτες και ακολούθησε προπόνηση, η οποία έγινε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, λόγω του χθεσινού παιχνιδιού. Ο Άντριου Νέιμικ και ο Βασίλης Σίμτσακ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μέση, ακολούθησαν θεραπεία. Ο Αμερικανός σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υποφέρει από δισκοκήλη που τον ταλαιπωρεί από το 2009. Η συμμετοχή του ωστόσο στο μεθαυριανό παιχνίδι στο Ρέθυμνο θεωρείται δεδομένη σε αντίθεση με αυτή του Σίμτσακ που είναι αμφίβολη. Εκτός παρέμεινε και ο Γιάννης Καραθανάσης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί αύριο με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall», της οποίας θα προηγηθεί επίσης προβολή βίντεο. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αεροπορικώς το απόγευμα για την Κρήτη.

Τέλος με πρόστιμο ύψους 1.100 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Άρης για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο «Nick Galis Hall». Συγκεκριμένα 500 ευρώ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση καπνογόνου στις κερκίδες) και 600 ευρώ για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο που δεν συνιστά προσβολή εθνικών συμβόλων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ