ΑΡΗΣ

Ήρθε ο Σεραπίνας

Ήρθε ο Σεραπίνας
Σεραπίνας

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι ο Σιμόνας Σεραπίνας. Στις 15:20 φτάνει και ο Γκόρντον Χέρμπερτ

Ο Χέρμπερτ θα πιάσει αμέσως δουλειά, αφού το απόγευμα της Κυριακής θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του στο προπονητικό επιτελείο, Θανάση Παπαχατζή και Δημήτρη Νικολαϊδη, προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (27/08) στις 13:00 αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ο Αμερικανός γκαρντ Μπρέϊσι Ράϊτ που εξασφάλισε την βίζα του και θα ξεκινήσει σήμερα από από το Ντάλας με προορισμό την Θεσσαλονίκη, ενώ για αύριο το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του Άρη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κατά τα άλλα στον Άρη συνεχίζουν να αναμένουν την έκδοση του σλοβάκικου διαβατηρίου στον Τζερεμάια Μάσεϊ, παρά την σιγουριά που καλά κρατεί ώστε ο Γκόρντον Χέρμπερτ να μπορέσει να κινηθεί πιο συγκεκριμένα για το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ της νέας χρονιάς.

Στην περίπτωση που βγει το διαβατήριο πρώτη του επιλογή για τον νέο παρτενέρ του Μπρέισι Ράιτ στις θέσεις των ξένων είναι συγκεκριμένος Αμερικανός φόργουορντ (25χρ., 2.04μ.) και δεύτερη ο διεθνής Καναδός φόργουορντ Χουάν Μέντεζ, ο οποίος την στιγμή αυτή βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Λας Βέγκας συμμετέχοντας στο προολυμπιακό τουρνουά. Τα ξημερώματα στην ήττα από τις ΗΠΑ σημείωσε 6 πόντους.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ