ΑΡΗΣ

Ισραήλ αντί Θεσσαλονίκης ο Μπλατ

Ισραήλ αντί Θεσσαλονίκης ο Μπλατ
Μπαρτζώκας

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν μετέβη στη Θεσσαλονίκη. Δυσκολεύει η παραμονή του. Στο προσκήνιο ο Μπαρτζώκας

Δεδομένης της στάσης του, ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός του Άρη φαίνεται πως αναζητεί και άλλες λύσεις παράλληλα με την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων του με την ρωσική Ομοσπονδία εν όψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.
Εξάλλου και στον Άρη θεωρούν τη στιγμή αυτή και έχοντας ως δεδομένη την απόφαση για μείωση του μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου κάτω από το 1.000.000 ευρώ, δύσκολη την παραμονή του Μπλατ βάση και του υπάρχοντος συμβολαίου του που ανέρχεται στις 300.000 ευρώ.

Μάλιστα η διαφαινόμενη αποχώρηση του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού από τον πάγκο του Άρη, έχει φέρει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Αμαρουσίου από την στιγμή που δεν παραμείνει στην άκρη του πάγκου της ομάδας των βορείων προαστίων, να αποτελέσει τον διάδοχό του.

Επίσης η διαφαινόμενη μείωση του μπάτζετ της ΚΑΕ Άρης για την νέα αγωνιστική περίοδο ακόμη και κάτω από το 1.000.000 ευρώ θα πρέπει να θεωρείται ως σίγουρη η κλήση των Χατζηβρέττα, Ντικούδη και Κλαρκ για συζητήσεις όσον αφορά τις απολαβές τους και την μείωσή τους.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι το ποια θα είναι η αντίδραση τους και κυρίως του Κλαρκ που οι απολαβές του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι στις 450.000 δολάρια και όπως γίνεται κατανοητό όλα είναι ανοιχτά. Ακόμη και για πώλησή του ή για λύση του σε περίπτωση που ο Αμερικανός γκαρντ με το βουλγάρικο διαβατήριο δεν την δεχθεί.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ