ΙΣΡΑΗΛ

Ισραήλ: Η πανάκριβη Χάποελ Τελ Αβίβ έπεσε θύμα έκπληξης από την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Winner Cup

Ισραήλ: Η πανάκριβη Χάποελ Τελ Αβίβ έπεσε θύμα έκπληξης από την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Winner Cup
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Η Χάποελ Τελ Αβίβ ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις της στο Ισραήλ, αφού ηττήθηκε στην παράταση με 109-102 από την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Winner Cup.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ των μεγάλων επενδύσεων έπεσε θύμα έκπληξης χθες (21/9) στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα ηττήθηκε με 109-102 στην παράταση από την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στα προημιτελικά του Winner Cup του Ισραήλ, δείχνοντας ότι έχει δρόμο ακόμα μπροστά της, χάνοντας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Το παιχνίδι ήταν τρελό σε εξέλιξη, αφού η Χάποελ Τελ Αβίβ έφτασε ακόμα και στο +16, αλλά στο φινάλε της κανονικής περιόδου του αγώνα είδε τον Ρόι Χούμπερ να ευστοχεί σε τρίποντο από τα 11 μέτρα και να ισοφαρίζει σε 88-88, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, η Ραμάτ Γκαν αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ παρατάχθηκε χωρίς τους Πάτρικ Μπέβερλι, Τζόναθαν Μότλι και Ις Γουέινραϊτ λόγω του περιορισμού παρουσίας πέντε ξένων στην 12αδα στις διοργανώσεις του Ισραήλ, με τον Στέφανο Δέδα να δηλώνει μετά το παιχνίδι πως "χωρίς αμφιβολία, θα διάλεγα διαφορετική πεντάδα ξένων, αλλά όλοι είναι σοφοί όταν μιλούν εκ των υστέρων. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά δεν είχαμε πλήρες ρόστερ και οι παίκτες πρέπει να διαχειριστούν το άγχος του φαβορί".

Ο Αμίν Στίβενς με 30 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, με τον Χούμπερ να προσθέτει 21 πόντους και 10 ασίστ.

Για την Χάποελ Τελ Αβίβ, ο Τζο Ράγκλαντ είχε 21 πόντους και 12 ασίστ και ο Μπρούνο Καμπόκλο 19 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Δείτε τα highlights του αγώνα, με το τρελό τρίποντο του Χούμπερ που έστειλε το ματς στην παράταση να φαίνεται στο 3:30:

TAGS ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ