ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ιτούδης: "Από το πρώτο ματς πίστευα ότι θα ήταν μια μεγάλη σειρά"

Ιτούδης: "Από το πρώτο ματς πίστευα ότι θα ήταν μια μεγάλη σειρά"
EUROKINISSI

Για τη δουλειά που γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την καλή αμυντική λειτουργία της Φενέρμπαχτσε που περιόρισε τον Ολυμπιακό στο Game 4 μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Η Φενέρμπαχτσε βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε τη σειρά με τον Ολυμπιακό σε 2-2. Ο Δημήτρης Ιτούδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ στάθηκε και στη δουλειά που έχει γίνει από την αρχή της σεζόν, η οποία απαιτεί χρόνο για να φανεί.

"Συγχαίρω την ομάδα του. Και αυτούς που έπαιξαν κι εκείνους που δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμών. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό κάτω από το 20 πόντους σε κάθε περίοδο. Το να καταφέρνεις να κρατήσεις μία τόσο ταλαντούχα ομάδα, που δουλεύει με τόσο καλό σύστημα στις 11 ασίστ, κάτι δείχνει. Φυσικά είχαμε κι εμείς τα προβλήματά μας. Ήταν κλειστό παιχνίδι, αλλά μείναμε ψύχραιμοι. Πρέπει να βρούμε την άκρη με τα επιθετικά ριμπάουντ και τα λάθη.

Ένα μεγάλο χειροκρότημα και στους φιλάθλους μας. Συνέχισαν να πιστεύουν σε εμάς. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και έχουμε αποδείξει ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Είναι το τελευταίο παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο.

Η πίστη είναι πολύ σημαντική σε αυτό. Δεν θα γίνει μέσα σε μία μέρα. Γίνονται πολλά πράγματα πίσω από τις κλειστές πόρτες. Και στο τέλος της ημέρας παίρνουμε την ανταμοιβή μας για όσα γίνονται όταν σβήνουν τα φώτα. Οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ σκληρά. Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Από τη διοίκηση μέχρι τους οπαδούς όλοι εμπιστεύονται τη δουλειά που κάνει η ομάδα, κι αυτό κάνει το έργο μας ευκολότερο. Από το πρώτο ματς πίστευα ότι θα ήταν μια μεγάλη σειρά. Απολαμβάνουμε τη στιγμή τώρα", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ