EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Δεν λέει κάτι το 0-3"

Ιτούδης: "Δεν λέει κάτι το 0-3"

Η Μάλαγα παραμένει χωρίς νίκη στο TOP-16 έπειτα από τρεις αγωνιστικές όμως ο Δημήτρης Ιτούδης εξηγεί τους λόγους που η αναμέτρηση με τους Ίβηρες (22/01, 19:00) δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ρεκόρ 28-1 σε όλες τις διοργανώσεις φέτος (σ.σ. 15-1 στην VTB United League, 13-0 στην Euroleague). Αντίθετα, η Ουνικάχα μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες 10 συμμετοχές της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Παρ' όλα αυτά, ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε τις δυσκολίες της μεταξύ τους αναμέτρησης (22/01, 19:00), στην προσπάθεια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να διευρύνει το αήττητο σερί της στην Euroleague.

"Έχουμε ήδη αγωνιστεί τρεις φορές κόντρα στην Ουνικάχα, φέτος. Δυο στη regular season κι άλλη μια, σε φιλικό προετοιμασίας (σ.σ. στην Κωνσταντινούπολη). Όλοι οι αγώνες ήταν δύσκολοι. Επίσης, όλοι θυμούνται ότι η Μάλαγα ήταν μπροστά στο σκορ με 20 πόντους στην τελευταία, μεταξύ μας αναμέτρηση! Επομένως, περιμένουμε ακόμα μια σκληρή δοκιμασία. Η Ουνικάχα είναι μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου και συγχρόνως, πρωτοπόρος στην Liga Endesa. Έχει ρεκόρ 0-3 στο TOP-16 όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Έκανε ένα σχεδόν τέλειο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Αναντολού Εφές, προηγήθηκε ακόμα και με 15 πόντους όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα. Επίσης η Μάλαγα έδωσε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση με τη Ρεάλ. Το πιο δυνατό της σημείο είναι τα ριμπάουντ κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ