ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιτούδης: "Φυσιολογικοί οι τραυματισμοί"

Ιτούδης: "Φυσιολογικοί οι τραυματισμοί"
Ζοτς-Ιτούδης-Πιστιόλης-προετοιμασία

Ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας είναι ο Ιτούδης, που τόνισε ότι οι τραυματισμοί είναι φυσιολογικοί

Η μεγάλη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες, μετά από δώδεκα μέρες σκληρής προπόνησης, έχει ικανοποιήσει απόλυτα, τον συνεργάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη Μαδρίτη, για να μιλήσει σε προπονητικό σεμινάριο, στο περιθώριο του Ευρωμπάσκετ.
" Παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε, μπορώ να πω πως η προετοιμασία εξελίσσεται πολύ καλά. Αυτό που προσπαθούμε περισσότερο είναι να εγκλιματιστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται οι καινούργιοι παίκτες, οι οποίοι πάντως δείχνουν μεγάλη διάθεση και όρεξη και πιστεύω ο εγκλιματισμός τους θα είναι πολύ σύντομος", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο "κουμπάρος" του Ζοτς.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς: " Τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε είναι φυσιολογικά αφού λόγω των απουσιών, το βάρος των προπονήσεων πέφτει σε λίγα άτομα, όμως θα ξεπεραστούν γρήγορα. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε και τα φιλικά παιχνίδια και γενικά θεωρώ πως ημέρα με την ημέρα θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι".

Η ομάδα θα προπονηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο και την Κυριακή οι παίκτες θα πάρουν ρεπό, ενώ όσον αφορά στους Μπετσίροβιτς και Τομάσεβιτς που απουσίασαν από τις τελευταίες προπονήσεις, ο πρώτος αναμένεται να γυμναστεί την Παρασκευή και ο δεύτερος να ξεκινήσει τη Δευτέρα.




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ