ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιτούδης: "Γράφει ιστορία"

Ιτούδης: "Γράφει ιστορία"
Ιτούδης

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την χρονιά που τελείωσε και εκείνη που έρχεται

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης θα βρεθούν στο Ζαντάρ της Κροατίας στις 18 και 19 Ιουνίου όπου είναι προσκεκλημένοι από τους προπονητές της Κροατίας.
Την Κυριακή (7/6) ο Ιτούδης θα είναι στον πάγκο της μίας ομάδας στο All Star Game στο καμπ του Τρεβίζο ενώ μιλώντας για την χρονιά που τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό τόνισε: " Το πρώτο είναι ότι θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια στη διοίκηση, στον κόσμο, στους παίκτες στο τέλος μιας τεράστιας χρονιάς, από τις πιο σημαντικές για τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικό ότι διατηρείται στην κορυφή και είναι μεγάλη επιτυχία όλων και κυρίως των ιδιοκτητών που συνεχίζουν να παίρνουν παίκτες με την ομάδα να παραμένει σε ψηλό επίπεδο. Αυτή η ομάδα γράφει ιστορία… Και δεν είναι μόνο το μπάσκετ. Δημιουργεί νέους φιλάθλους, πολλά πιτσιρίκια θα γίνουν Παναθηναϊκοί και είναι περήφανοι για αυτή την ομάδα.

Η ομάδα αυτή δημιουργεί πρότυπα που είναι θετικά. Γνωρίζουμε πως στην αρχή της επόμενης σεζόν, ίσως να υπάρχει ένα άδειασμα μετά από μια τόσο επιτυχημένη χρονιά. Όταν όμως μπαίνεις στο γήπεδο και ξέρεις το ρόστερ της ομάδας σου και τι δυνατότητες έχει, αυτό παύει να υπάρχει. Στον αθλητισμό δεν θέλεις να χάνεις, να σου ρίχνουν σφαλιάρες ο ένας και ο άλλος. Κάποια στιγμή θα φας μια σφαλιάρα, θα ταρακουνηθείς… Γι’ αυτό θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε σε αυτές τις καταστάσεις και να προχωρήσουμε. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας θα έχουν ισχυρό κίνητρο. Όλοι θέλουν να κερδίζουν τον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας. Θα είναι δύσκολη χρονιά, αλλά όπως πάντα οι στόχοι μας δεν αλλάζουν!

"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ