ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιτούδης: "Παράδειγμα προς μίμηση ο Παναθηναϊκός, έδειξε εμπιστοσύνη στην ομάδα και γεύτηκε τους καρπούς"

EUROLEAGUE HEAD COACHES CONGRESS 2024 / 4  (  / EUROKINISSI)
Ο Δημήτρης Ιτούδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, καθώς στηρίχθηκε η ομάδα στην αρχή και έφτασε μέχρι την κορυφή.

Ο Δημήτρης Ιτούδης παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA στο πλαίσιο του τέταρτου σεμιναρίου προπονητών της EuroLeague, μαζί με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και φυσικά αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό AKTOR με αφορμή την κοινή τους πορεία στο τριφύλλι, η οποία διήρκησε 13 χρόνια.

Ο πρώην ομοσπονδιακός μας τεχνικός χαρακτήρισε τους πράσινους ως παράδειγμα προς μίμηση στη στήριξη ενός πρότζεκτ, παρότι τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά στην αρχή.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε στη NOVA μεταξύ άλλων: "Ήταν μια προσπάθεια προς μίμηση. Το να στηρίξεις το πρότζεκτ που έχεις στο μυαλό σου μη βλέποντας τα αποτελέσματα που θέλεις από την αρχή. Όμως κάθε αρχή και δύσκολη.

Δεν μπορεί να έχει την κατάλληλη χημεία και τους αυτοματισμούς για να ένα τόσο υψηλών απαιτήσεων άθλημα. Ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε την ομάδα, έδειξε εμπιστοσύνη στην ομάδα και γεύτηκε τους καρπούς. Και ο Παναθηναϊκός είναι παράδειγμα προς μίμηση, η στήριξη του πρότζεκτ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ