ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιτούδης:"Στις τρεις νίκες τελειώνει το πρωτάθλημα'

Ιτούδης:"Στις τρεις νίκες τελειώνει το πρωτάθλημα'
Ιτούδης

Έριξε τους τόνους ο Δημήτρης Ιτούδης με δηλώσεις του ενόψει του τρίτου αγώνα με τον Ολυμπιακό (vds)

Ο βοηθός του προπονητή Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε στον NovaΣπορ FM 94.6 για:
Την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του στον δεύτερο τελικό της Α1:

"Κάναμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά χρειαζόμαστε μία ακόμη νίκη, οπότε πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Η σειρά τελειώνει στις τρεις νίκες. Από σήμερα θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Στα play-offs δεν έχει σημασία η διαφορά, αλλά η νίκη.

Το μπάσκετ που παίξαμε χθες ήταν υψηλού επιπέδου και σε αυτό συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες. Είχαμε και πάλι πολύ καλή άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και είχαμε λίγα λάθη, περιορίζοντας τις κατοχές του Ολυμπιακού. Οι παίκτες είχαν πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, θέλουν πολύ αυτό το πρωτάθλημα και δικαιώνονται. Παίξαμε δύο ματς με τον Ολυμπιακό φέτος στο ΟΑΚΑ. Και στα δύο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ίσως να ήταν τα καλύτερα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα".



Την αγωνιστική ανάταση μετά τις άσχημες εμφανίσεις στις αρχές τις σεζόν:

"Η αγωνιστική ανάκαμψη προϋποθέτει και την ψυχολογική. Για να έχεις ψυχολογική ανάκαμψη χρειάζονται καλές εμφανίσεις. Η ομάδα τα καταφέρνει στα σημαντικά ματς, που κρίνουν τίτλους ή προκρίσεις. Από τα εκτός έδρας ματς με τη Σιένα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και μετά ήρθε η ανάκαμψη".

Τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών στον δεύτερο τελικό:

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος που να του άρεσαν αυτά που έγιναν. Η ομάδα έπαιζε πάρα πολύ καλά, ο κόσμος μας βοηθούσε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και ύστερα έγινε ό,τι έγινε. Δεν ξέρω τι να πω.

Ας μιλήσουν οι αρμόδιοι. Δεν χρειαζόμαστε αυτούς τους ανθρώπους στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο που έρχεται να μας δώσει παλμό, να δει καλό μπάσκετ και δικαιώνεται από τις προσπάθειες της ομάδας. Η προσπάθεια που έκανε η διοίκηση βάζοντας το δίχτυα ήταν σημαντική. Μάλλον μου φαίνεται πως χρειαζόμαστε γυάλα!".



Τα σενάρια απόκτησης των Νικ Καλάθη και Μιλένκο Τέπιτς:

"Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει πως προέχει το πρωτάθλημα και πρέπει να μιλάμε για αυτούς που είναι στην ομάδα και όχι αυτούς που ίσως έρθουν. Αυτή τη στιγμή κι εμείς και ο κόσμος θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα τα δούμε όλα".

Videos από τον δεύτερο τελικό
































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ