ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΕ Ολυμπιακός σε κόσμο ενόψει Παναθηναϊκού: "Μαζί θα φτάσουμε στον τελικό προορισμό, την κατάκτηση του πρωταθλήματος"

Η εξέδρα των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού
Η εξέδρα των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας ενόψει του σημερινού (11/6) πρώτου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), προσθέτοντας ότι περιμένει μία συγκλονιστική ατμόσφαιρα, αλλά και κόσμια συμπεριφορά.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (11/6) τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League και η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ έδωσε το σύνθημα στον κόσμο του ενόψει του αγώνα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξή του όλη την σεζόν, προσθέτοντας ότι "μαζί θα φτάσουμε στον τελικό προορισμό: την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος", για να κλείσει τονίζοντας ότι ζητάει από τον κόσμο να έχει κόσμια συμπεριφορά.

Αναλυτικά το post της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"ΜΑΖΙ απολαύσαμε φέτος ένα μοναδικό ταξίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη και ΜΑΖΙ θα φτάσουμε στον τελικό προορισμό: την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος! Σας περιμένουμε να δημιουργήσετε και πάλι συγκλονιστική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και με τη δύναμη -και ΜΟΝΟ- της φωνής σας, να «σπρώξετε» την ομάδα μας στη νίκη. Στη μάχη αυτή δεν χωρούν βία, ακρότητες και αντιαθλητικές συμπεριφορές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ