ΑΡΗΣ

Και επίσημα Νίκος Μποχωρίδης

Και επίσημα Νίκος Μποχωρίδης

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νίκου Μποχωρίδη που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Ο 23χρονος γκαρντ Νίκος Μποχωρίδης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ Άρης όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του Μποχωρίδης, αδερφός του Λευτέρη που επίσης αγωνίζεται στον Άρη, τόνισε πως στόχος του είναι η καθιέρωση.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσω στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ, να δικαιώσω τον προπονητή μου που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία και με εμπιστεύτηκε.

Εύχομαι φέτος να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα και στο τέλος να δικαιωθούμε, γιατί η προσπάθεια που έχουμε καταβάλλει είναι πολύ μεγάλη", ήταν η δήλωση του Μποχωρίδη στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή του.

Όσο για το μεταγραφικό μέτωπο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής επιμένει στους Δημήτρη Βεργίνη και Στεφάν Νάτσφεϊ για την ενίσχυση του ρόστερ του μετά την αποχώρηση των τριών Αμερικανών Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον.

Ο Βεργίνης φαίνεται πως έστω και με μία μικρή καθυστέρηση θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ στον Νάτσφεϊ βαρόμετρο θα αποτελέσει το οικονομικό και οι εγγυήσεις που θα του δοθούνε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ