ΑΡΗΣ

Και Λάλιτς και Αμερικανός φόργουορντ

Και Λάλιτς και Αμερικανός φόργουορντ
μπλατ

Σκέψεις για αλλαγές των Λάμποβιτς και Πάουνιτς κάνει ο Μπλατ. Έρχονται Λάλιτς και Αμερικάνος φόργουορντ

Το ενδεχόμενο ο Λάμποβιτς να καταλήξει στην ισραηλινή Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν φαίνεται να δυσκολεύει, όπως δήλωσε και ο τεχνικός του Άρη το απόγευμα στην απάντηση σχετικής ερώτησης που δέχθηκε. Ωστόσο ο διεθνής Σέρβος σέντερ φαίνεται να μετράει μέρες.
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι στον Άρη σκέφτονται εδώ και μία εβδομάδα το ενδεχόμενο έλευσης του Γιούρε Λάλιτς για δοκιμή. Από την πρώτη δηλαδή στιγμή που ο Κροάτης έμεινε ελεύθερος από την βελγική Σαρλερουά την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο απόκτησης κι ενός Αμερικανού σμολ φόργουορντ. Στην περίπτωση αυτή, αυτόματα εκείνος που θα κληθεί να λύσει την συνεργασία του με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα είναι ο έτερος Σέρβος της ομάδας της Θεσσαλονίκης Ιβάν Πάουνιτς σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί εδώ και λίγη ώρα.

Όλα αυτά μία μέρα μετά την ομιλία σε αυστηρό τόνο από πλευράς του Μπλατ προς τους παίκτες του, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας στο "Αλεξάνδρειο", με αφορμή την εμφάνιση και την εικόνα των παικτών του στο παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακολούθησαν και παρατηρήσεις σε έντονο τόνο ενώπιον του βίντεο.

Έντονα όμως ήταν και τα παράπονα του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, απέναντι στον προπονητή της ομάδας ζητώντας του να κάνει ό,τι πιστεύει εκείνος ότι πρέπει να γίνει. Κάτι που φαίνεται να ισοδυναμεί με οριστική του απόφαση για αντικατάσταση του Λάμποβιτς αλλά και πιθανή του Πάουνιτς.

Το απόγευμα ωστόσο στο Αλεξάνδρειο και πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης του Άρη για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηλυσιακό ο Μπλατ στις δηλώσεις του σημείωσε: " Από την στιγμή που ήρθα στον Άρη η ομάδα είχε πάρα πολύ δύσκολους αγώνες μπροστά μου. Το είδαμε και την Κυριακή στο παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό".

"Από εδώ και πέρα ανοίγει μία νέα σελίδα και έχουμε την ευκαιρία από αύριο και μετά να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Να παίζουμε καλά και να αρχίσουμε να παίρνουμε και νίκες. Έχω παρακολουθήσει τον Ηλυσιακό και δεν πρόκειται να πάρουμε τον αγώνα ελαφρά ώστε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε για το επιθυμητό αποτέλεσμα

".

Σε ερώτηση για την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό απάντησε: " Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που θα μπορούσα να σας πω αλλά το σημαντικότερο που θα μπορούσα να σας πω είναι ότι τον πετύχαμε στην λάθος στιγμή όπως κι εκείνος εμάς".

"Θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι νικηθήκαμε με άσχημο τρόπο την Κυριακή. Στο τέλος της τρίτης περιόδου χάναμε με 11 πόντους και αν και είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας δεν μπορέσαμε να μειώσουμε ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν σωματικά και πνευματικά εξαντλημένοι με ότι είχε προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες".

"Εκεί έπρεπε να πάρω μία δύσκολη απόφαση και να αποσύρω κάποιος παίκτες που θέλαμε να τους έχουμε πιο ξεκούραστους για τους επόμενους αγώνες μας. Δεν υπάρχει ωστόσο καμία δικαιολογία για την άσχημη εμφάνισή μας απέναντι στους φιλάθλους του Άρη και ο καλύτερος τρόπος για να τους κάνουμε να νιώσουνε καλύτερα θα είναι στους επόμενους αγώνες μας



".

Ο Μπλατ παραδέχθηκε σε σχετική ερώτηση: " Είμαστε οπωσδήποτε ένα πληγωμένο θηρίο και τώρα θα φανεί κατά πόσο είμαστε και πεινασμένοι", ενώ όσον αφορά το μέλλον του Ντράγκαν Λάμποβιτς τόνισε: " Έδειξε κάποιο ενδιαφέρον η Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν αλλά τελικά ατόνησε".

"Έχουμε πολλούς παίκτες σε αυτήν την θέση του Λάμποβιτς με όλους να μην μπορούνε να είναι ευχαριστημένοι. Για αυτό και ως σύλλογος θα πρέπει να υπολογίσουμε πάρα πολλούς παράγοντες. Μερικές φορές το πετυχαίνεις προσθέτοντας παίκτες και άλλοτε μειώνοντας. Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες και είμαστε ανοιχτοί και περιμένουμε".

Από την πλευρά του ο φόργουορντ του Άρη, Γάιος Σκορδίλης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε: " Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μια βαριά ήττα. Πρέπει να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε τον Ηλυσιακό. Οφείλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, για να έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο στον αγώνα".

"Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και θα έρθει στο Αλεξάνδρειο απαλλαγμένη από το άγχος, ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο για αυτήν. Είναι όμως στο χέρι μας να παίξουμε καλά και να φτάσουμε στη νίκη".


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ