EUROLEAGUE

Και τώρα το Final Four της EuroLeague: Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού μέχρι το Βερολίνο

Και τώρα το Final Four της EuroLeague: Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού μέχρι το Βερολίνο
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκρίθηκαν το Σάββατο (18/5) στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League και από την Κυριακή (19/5) μπαίνουν και επίσημα σε ρυθμούς Final Four.

Το απόγευμα του Σαββάτου (18/5) ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, έκανε το 2-0 στον α' γύρο των playoffs της Stoiximan Basket League και προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι ή τον Κολοσσό (1-0).

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε την παράταση για να λυγίσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έκανε όμως κι εκείνος το 2-0 και θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα ή τον Άρη (1-0) με φόντο τη συμμετοχή στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Και κάπως έτσι, οι δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας μπορούν πλέον να συγκεντρωθούν στον μεγάλο στόχο της σεζόν. Το Final Four της EuroLeague πλησιάζει, με τους πράσινους να ξεκινούν αμέσως την προετοιμασία για το συναπάντημα με τη Φενέρμπαχτσε και τους Πειραιώτες να σκέφτονται τη νέα μεγάλη μάχη με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης.

Πράσινοι και ερυθρόλευκοι θα έχουν τρεις ημέρες για ξεκούραση και δουλειά και το απόγευμα της Τετάρτης (22/5) θα μπουν στις πτήσεις τσάρτερ που θα τους μεταφέρουν στο Βερολίνο.

Ο Παναθηναϊκός θα δουλέψει στο ΟΑΚΑ και ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ και από την Πέμπτη (23/5) θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους επί γερμανικού εδάφους.

Η συνέντευξη Τύπου του Final Four (προπονητής και ένας παίκτης από κάθε ομάδα) θα γίνει από τις 13:00 έως τις 14:30 της Πέμπτης (23/5), με τον Παναθηναϊκό να έχει media day στην UBER Arena από τις 18:50 έως τις 19:15 και αμέσως μετά προπόνηση, πριν ο Ολυμπιακός πατήσει παρκέ για τη δική του προπόνηση και στη συνέχεια έχει τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους από τις 22:00 έως τις 22:25 (ώρες Ελλάδας).

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε θα γίνει την Παρασκευή (24/5) στις 19:00, ενώ η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να ξεκινήσει στις 22:00.

Το Σάββατο (25/5) το πρόγραμμα θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των αγώνων των ελληνικών ομάδων. Αν ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί στον τελικό, θα έχει αργά προπόνηση και στη συνέχεια media day από τις 21:15 έως τις 21:40, αν όμως ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε το πρόγραμμά του θα γίνει αρκετά νωρίτερα. Αν ο Ολυμπιακός λυγίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει αργά προπόνηση και media day από τις 21:15 έως τις 21:40 (ώρες Ελλάδας).

Ο μικρός τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 17:00 και ο τελικός στις 20:00.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR 2024 FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ