ΑΕΚ

Και του χρόνου... Ταπούτος

Ο... τηλεφωνητής της ORIGINAL ανακοίνωσε την παραμονή του Χρήστου Ταπούτου για έναν ακόμη χρόνο!

Συγκεκριμένα στον τηλεφωνητή της ORIGINAL αναφέρονται τα εξής: "Ο αγώνας που έχει ξεκινήσει για την ανάσταση ή καλύτερα για τη σωτηρία της ΑΕΚ πήρε μια ακόμη διάσταση. Η υπέρβαση που ζητούσαμε και ονειρευόμασταν έγινε κι ο Χρήστος Ταπούτος παραμένει στην ΑΕΚ.

Θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Σπόρτιγκ με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας. Το βάρος τώρα φεύγει από την τσέπη του Μπάμπη Καραμανλή και των συνεργατών του και μπαίνει στις τσέπες του κόσμου της ΑΕΚ. Αν το γήπεδο δεν είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι τόσο εμείς, όσο κι η ομάδα μπάσκετ θα είναι άξιοι της μοίρας τους"

.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη της υπόθεσης του Ταπούτου μοιάζει περισσότερο με... μεταγραφή, παρά με ανανέωση. Κι αυτό γιατί ο 26χρονος άσος (αν κι ήταν από τους πρώτους στόχους της νέας διοίκησης) ξεκαθάρισε ότι θα προτιμούσε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Παρότι, όμως, συζήτησε με αρκετές ομάδες (Πανιώνιος, Άρης, ΠΑΟΚ, Ολύμπια Λάρισας, Κολοσσός Ρόδου) δεν συμφώνησε με κάποια από αυτές. Έτσι το όνομα του συζητήθηκε και πάλι στην Ένωση. Καθοριστικό μάλιστα ρόλο για να τα βρουν οι δύο πλευρές, έπαιξε το τηλεφώνημα που είχε με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Φλεβαράκη, το οποίο ξεπέρασε και την οικονομική απόσταση που είχε αρχικά δημιουργηθεί.

Ο Ταπούτος προτιμήθηκε από άλλες λύσεις όπως αυτή του Ντίμιταρ Αγγέλοφ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ (παίζει τόσο στο "3", όσο και στο "4") που έχει αγωνιστεί στην Ολύμπια Λάρισας και στον Άρη, βρέθηκε στη λίστα της Ένωσης, ειδικά μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ