EUROLEAGUE

Καϊμακόγλου: "Συνεργαζόμαστε άψογα"

Καϊμακόγλου: "Συνεργαζόμαστε άψογα"
Καϊμακόγλου

Ο χαρακτήρας πραγματικής ομάδας είναι η πηγή της φετινής επιτυχίας σύμφωνα με τον Καϊμακόγλου

Aναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου άσου:
Για τη νίκη - πρόκριση απέναντι στην Μακάμπι:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τελευταίο δεκάλεπτο. Παίξαμε φανταστική άμυνα και πήραμε την μεγάλη νίκη που απέδειξε πως επάξια βρισκόμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης", είπε αρχικά στον "NOVA ΣΠΟΡ FM 94.6" ο Έλληνας άσος.

Για όσους έλεγαν πως το Μαρούσι θα αποτελέσει τον «σάκο του μποξ» στην διοργάνωση:

"Μετά το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, που χάσαμε το ματς στο τελευταίο σουτ, όλοι μας έβλεπαν με διαφορετικό μάτι. Όταν μας αντιμετώπιζαν ήταν πιο συγκεντρωμένοι".

Για το αγωνιστικό ατού της ομάδας:

"Αυτή η ομάδα παίζει με όλη την σημασία της λέξεως ως ομάδα. Συνεργαζόμαστε άψογα σε άμυνα και επίθεση και το γεγονός αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα απέναντι σε κάθε αντίπαλο".

Ο αγώνας που θα του μείνει χαραγμένος στην μνήμη:

"Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρόμα, ήταν το "κλειδί" της πρόκρισης, καθώς αποκτήσαμε και την διαφορά που θα μας εξασφάλιζε την πρόκριση σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ιταλική ομάδα. Από την στιγμή που χάσαμε στην έδρα μας, είχαμε αποφασίσει πως θα ταξιδέψουμε για τη νίκη στην Ρώμη".

Αν στο ξεκίνημα της χρονιάς, περίμενε την φετινή πορεία του Αμαρουσίου:

"Δεν περίμενα η χρονιά να έχει αυτήν την εξέλιξη, Ήλπιζα πως προς Φλεβάρη, Μάρτη, η ομάδα θα παρουσιαζόταν πιο ανταγωνιστική. Σημαντικό ρόλο στην μέχρι τώρα παρουσία μας έπαιξε πως διατηρήσαμε έναν βασικό κορμό παικτών, ενώ έμειναν στην ομάδα και άνθρωποι που την γνώριζαν, όπως ο τωρινός προπονητής μας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας".

Για τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου:

"Είναι φυσικό σε κάθε ομάδα να υπάρχουν κάποια προβλήματα. Ξέρουμε ωστόσο ποιον έχουμε απέναντί μας, καθώς ο κύριος Βωβός είναι σοβαρός επιχειρηματίας, φερέγγυος και ότι έχει πει το έχει κάνει. Είναι καλό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον χώρο του μπάσκετ. Έστω και με δυσκολίες, θα βρεθεί η λύση και όλα θα πάνε καλά στην ομάδα".

Για την συνέχεια στην Ευρωλίγκα:

"Ξέρουμε ότι οι ομάδες είναι πολύ δύσκολες από αυτό το σημείο και έπειτα, παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και στην πρώτη φάση των ομίλων βρήκαμε απέναντί μας μεγαθήρια, τα οποία κερδίσαμε, Σεβόμαστε την κάθε ομάδα, αλλά δεν την φοβόμαστε. Θα κατέβουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και γιατί όχι να πάρουμε και κάποιες νίκες".

Για την φετινή χρονιά, σε προσωπικό επίπεδο:

"Σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες χρονιές μου. Αυτό που θέλω είναι υγεία για εμένα και τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς υγεία, όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία".






























TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ