ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλά (για Πρίντεζη) και κακά (για Βασιλόπουλο) νέα

Καλά (για Πρίντεζη) και κακά (για Βασιλόπουλο) νέα
Βασιλόπουλος Πρίντεζης INTIME SPORTS

Ο Πρίντεζης επέστρεψε στις προπονήσεις και παίζει, αλλά ο Βασιλόπουλος έκανε μερικά... πίσω βήματα

Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρα από εδώ και πέρα. Μπορεί μέχρι την Κυριακή να υπήρχε η... δικαιολογία του Αμαρουσίου, αλλά μετά το 3-0 που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι, μπήκαν στην τελική ευθεία του μοναδικού και μεγαλύτερου στόχου τους, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν κι αυτός ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τρίτο ματς με το Μαρούσι:
" Η υπερβολική θέληση και διάθεση των παιδιών πρέπει να μας βοηθήσει και όχι να γίνει μειονέκτημα" είπε ο "δράκος" θέλοντας να υπογραμμίσει, ότι ο υπερβάλων ζήλος είναι ικανός να αποπροσανατολίσει τον Ολυμπιακό και να τον αναγκάσει να κάνει πράγματα που δεν έχει συνηθίσει. Άλλωστε, ο Θοδωρής Παπαλουκάς τα ίδια έλεγε πριν το Φάιναλ Φορ του Βερολίνου: " Πρέπει να κάνουμε όσα πράγματα μας έχουν φέρει ως εδώ, όχι περισσότερα, όχι πράγματα που δεν μπορούμε".

Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός έδειξε απέναντι στο Μαρούσι ότι έχει ανεβάσει τους ρυθμούς του. Παίζει πιο γρήγορα, με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, κυνηγάει το εύκολο καλάθι και γενικότερα κάνει αυτό που οφείλει να κάνει ένας γηπεδούχος. Να επιβάλλει το ρυθμό του και τον τρόπο παιχνιδιού του. Και ο Ολυμπιακός θα είναι γηπεδούχος, αν χρειαστεί, για τρία ματς!

Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους ανθρώπους της ομάδας και αγχώνουν τον κόσμο, ο Γιώργος Πρίντεζης επέστρεψε στις προπονήσεις και θα δώσει κανονικά το παρών στον πρώτο τελικό της Πέμπτης. Όμως, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έκανε ένα βήμα πίσω. Ο Έλληνας φόργουορντ επιχείρησε τη Δευτέρα να κάνει ποδήλατο, αλλά στα μισά του προγραμμάτος εγκατέλειψε προδομένος από τη μέση του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα τον έχει στη διάθεσή του για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, εκτός κι αν γίνει κάποια μεγάλη αλλαγή στην κατάστασή του τις επόμενες ημέρες. Οπότε στη θέση "3" ο Τζος Τσίλντρες θα επωμιστεί την ευθύνη και ο Μιχάλης Πελεκάνος θα καλύψει κάποια κενά, την ώρα που ο Γιαννάκης θα χρησιμοποιήσει και κοντά σχήματα, αφού δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Τα εισιτήρια...

Όσα εισιτήρια βγήκαν online εξαφανίστηκαν αμέσως, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και η προσφορά μικρή. Το ΣΕΦ χωράει πλέον 13.000 κόσμο μετά την προσθήκη των ξύλικων κερκίδων, αλλά τα 8.500 διαρκείας που έχει δώσει από την αρχή της σεζόν είναι βέβαιο πως θα κάνουν την εμφάνισή τους στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Τα λίγα εισιτήρια που έχουν απομείνει για τον πρώτο τελικό θα βγουν στα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Τετάρτη.













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ